Yahting_kuba

Яхтинг на Кубі з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок відпочинок на яхті на Кубі |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхт тури на Кубі та маршрути подорожей"

Подорож на катамарані навколо острова Куба травень 2021 2 Подорож на катамарані навколо острова Куба травень 2021 8
Подорож на катамарані навколо острова Куба травень 2021 Куба на Новий Рік 2021
МАРШРУТ: Гавана - Сьенфуэгос - Кайо Ларго - Кайо Росарио - Кайо Кантилес - Кайо Кампос - Кайо Игуанна - Сьенфуэгос - Тринидад - Гавана
МАРШРУТ: Гавана - Сьенфуэгос - Кайо Ларго - Кайо Росарио - Кайо Игуанна - Кайо Кампос - Кайо Кантилес - Тринидад - Гавана

Яхтинг на Кубі з "Вояж Організейшн Груп"

Приваблює туристів з усього світу така острівна країна як Куба, вона унікальна вже своїм розташуванням - на 4195 островах, омивається водами Карибського моря і Атлантичного океану. Виходячи з територіальних особливостей цієї країни, підвищеним попитом користується відпочинок на яхті на Кубі, оскільки дозволяє за короткий період побачити все самі її унікальні місця і пам'ятки практично в будь-який час року. Для туристів, які вирушають у яхтинг на Кубі не зайвим буде враховувати те факт, що оптимальними районами для відпочинку визнані острова Тринідаду і Сьенфуегос, а також архіпелаги Пунта-Франсес і Джардінес де ла Рейна. У розпорядженні відпочиваючих близько десятка маринов і понад 200 бухт, обладнаних для стоянок яхт.

Привертає яхтинг на Кубі туристів і своєю безпекою. В першу чергу, завдяки тропічному пасатних клімату, який характеризується наявністю двох погодних сезонів. Період з осені по весну можна назвати сухим сезоном, а з літа по осінь - дощовим. Але примітно, що навіть в найхолоднішу пору температура на Кубі не опускається нижче 22 ° зі знаком плюс за Цельсієм. Саме тому яхтинг на Кубі можливий круглий рік, навіть в короткий сезон дощів, Ви будете повноцінно відпочивати. До того ж яхти характеризуються підвищеним рівнем безпеки і укомплектовуються професійною командою. Крім того, клімат Куби відрізняється постійністю вітрів і незначними приливами і відливами. А Карибське море, що омиває цю острівну країну, характеризується відсутністю сильних течій, що сприяє рідкісної зміні погоди і безпечного плавання.

Привертає яхтинг на Кубі і можливістю за короткий період часу відвідати безліч екзотичних місць. Особливо, побувати в унікальному заповіднику орхідей, крокодиловому розпліднику або сигарної фабриці.

Що ж стосується безпосередньо судів, які надають для яхтингу на Кубі, то це може бути як моторне, так і вітрильне судно, укомплектоване всім необхідним для повноцінного і комфортного морської подорожі. Залежно від терміну оренди судна формується ціна на нього, чим довший термін оренди, тим вона нижче. Середній термін оренди яхти складає близько тижня. Також необхідно відзначити, що відпочинок на яхті на Кубі немає істотної різниці по зручності і сервісу від традиційного відпочинку на березі в готелі. Це пов'язано в першу чергу з розвиненою інфраструктурою. Так практично все узбережжя Куби бездоганно обладнане для швартування, стоянки та ремонту яхт, а також для яскравого і незабутнього проведення часу відпочиваючих. Але найголовніше для любителів яхтингу на Кубі - це можливість подорожувати не тільки на парусній яхті, але і на катамарані.

До того ж Куба відома своїми портами міжнародного рівня, в яких регулярно проводяться різні змагання і регати, що приваблюють туристів з усього світу. Тільки в цій острівній країні Ви зможете насолодитися видами прозоро-блакитного моря, кришталево чистими пляжами, запальними кубинськими мелодіями, гостинністю і доброзичливістю місцевого населення.

Відправившись в відпочинок на яхті на Кубі, Ви зможете не тільки відвідати пам'ятки старовинної архітектури і культури, а й побачити унікальні пам'ятки, створені самою природою. Острови Куби вражають мандрівників красотами своїх ландшафтів, рідкісними рослинами і тваринами. Яхтинг на Кубі дозволить Вам зазирнути в історичне містечко, де по сьогоднішній день можна побувати в старовинному замку, призначеному для захисту від нападу ворогів. А справжнім культурним центром Куби по праву вважається Лас-Тунас, де регулярно проводять різні фестивалі, присвячені різноманітним видам мистецтва. Привертає подорожуючих і Камагуей, де практично в ідеальному стані збереглася історична частина міста. Не поступається цьому місту і Стара Гавана, в архітектурі якої переважає колоніальний стиль. Ще однією відмінною особливістю цього містечка є практично неможливе поєднання старовинної культури і сучасного динамічного ритму життя. Але саме Стара Гавана є прикладом співіснування відразу декількох культур і епох, і це вражає і захоплює одночасно.

Однак і це далеко не найпривабливіше для туристів. Відправившись в відпочинок на яхті на Кубі, Ви отримаєте можливість не тільки оцінити красу пляжів, які входять до трійки кращих в світі, але і зупинитися в найбільш вподобаному Вам куточку пляжної лінії. Скориставшись послугами яхтингу, Ви зможете самостійно коригувати, скільки часу проводити на березі, а скільки в море. Так, Ви зможете вдосталь насолодитися тишею, спокоєм, чистотою і шикарними пейзажами, вподобаного Вам острівця. Крім того, пляжна лінія Варадеро здивує морських мандрівників наявністю карстових печер.

Уздовж усього узбережжя Куби тягнеться ціла мережа коралів, приблизно на 3000 км, що приваблює любителів дайвінгу з усього світу. Адже тільки на Кубі можна побачити самих екзотичних представників морської фауни, починаючи від кількох сотень риб і закінчуючи десятками тисяч ракоподібних. Примітно, що зайнятися дайвінгом зможуть не тільки досвідчені туристи, а й новачки. Як правило, в команді яхти присутній інструктор з дайвінгу, який допоможе навчитися всьому необхідному і, надалі, по достоїнству оцінити зачаровує підводний світ Карибського моря і коралових узбережних рифів. Заволоділи світовою славою і Кубинські поля для гри в гольф, більшість міжнародних змагань з цього виду спорту проводяться саме на острові Свободи.

Яхтинг на Кубі Ви зможете при бажанні чергувати з невеликими пішими прогулянками, які проводять в спеціальних заповідних зонах, яких налічується близько 300 по всій країні. Відпочинок на яхті на Кубі подарує Вам не тільки масу яскравих незабутніх вражень, а й дозволить зміцнити здоров'я, встановити емоційну рівновагу, насолоджуючись підводними красотами, унікальною незайманою природою.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

#Yahting_kuba #kalendar_yahting_tours_2021 #Yahting_norvehiia #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів