Yahting_grecziya

Яхтинг в Греції з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті на Бора-Бора |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхтинг тури в Греції та маршрути подорожей

Канікули на яхті в Греції - острови і легенди Саронічної затоки 2 Подорож на яхті по Іонічним островам
Канікули на яхті в Греції - острови і легенди Саронічної затоки Подорож на яхті по Іонічним островам
МАРШРУТ: Афіни - Егіна - Метана - Гідра - Спеце - Порос - Егіна - Афіни
МАРШРУТ: Афины - Лефкас - Меганиси - Кефалония - Закинтос - Итака - Лефкас

Яхтинг в Греції з "Вояж Організейшн Груп"

Греція - це країна з багатовіковою історією мореплавання, яка і на сьогоднішній день продовжує утримувати світове панування в області морського туризму. Яхтинг в Греції має масу переваг, серед яких основним є унікальні найчистіші моря, які омивають країну з усіх боків і величезна кількість островів, в них розташованих. Ну і, звичайно ж, сприятливий в усіх відношеннях грецький клімат, що приваблює сюди яхтсменів з усього світу цілий рік. Незаперечним перевагою, яким володіє яхтинг в Греції, є можливість зупинитися біля берегів найбільш вразив Вас острова, доторкнутися до його незайманої природи. До того ж Греція - країна з багатою культурою, яка не залишить байдужим навіть самого вимогливого туриста. Тут Ви стикнетеся з найдавнішими архітектурними спорудами древньої Греції, поринете в зачаровує місцевий колорит.

Чи не мислимо відпочинок на яхті в Греції і без відвідування острівних пляжів з кришталево чистим білосніжним піском. Величезне задоволення Вам подарує не тільки купання в блакитних водах Егейського, Критського або Іонічного морів. Тут Ви повною мірою насолодитеся жарким грецьким сонцем. Привертає яхтинг в Греції туристів і можливістю дістатися до більшості пляжів з моря.

Але і це не найцікавіше, що може запропонувати Вам яхтинг в Греції. Відпочинок на яхті в Греції - це унікальна можливість для справжніх любителів дайвінгу осягнути всі таємниці чарівного підводного світу Егейського моря, відкрити секрети затонулих кораблів Іонічного моря. Не кажучи вже про ті позитивні емоції, які принесе Вам підводне плавання і побачені Вами рідкісні види морської флори і фауни. Однак, навіть не занурюючись в морські води, можна отримати масу вражень. Все тут особливе і понад 2 тисяч островів, більшість з яких абсолютно безлюдні, зоряні ночі, купання у відкритому морі, неймовірні відкриття - це зробить Ваш відпочинок незабутнім!

Широкий вибір і маршрутів для відпочинку на яхті в Греції, почати які можна з Афін або ж з Лавриона, як правило, подорожі з цих міст вважаються найбільш насиченими і ексклюзивними. Що ж стосується тривалості Вашої подорожі, то тут все буде залежати від Ваших побажань. Найбільш оптимальним буде двотижневе морське подорожі, оскільки в перший тиждень, Ви зможе побувати в будь-якому навіть найвіддаленішому куточку країни, а другий тиждень будете в повній мірі насолоджуватися красою вподобаних Вам островів, повертаючись назад. Окремо слід уточнити, що вбираючи яхтинг в Греції і маючи бажання самостійно управляти судном обов'язкова наявність відповідного сертифіката. В іншому випадку Вам будуть запропоновані послуги оренди яхти з капітаном.

Найбільш захоплюючим і загадковим вважається відпочинок на яхті в Греції по Егейському морю. Тут туристів приваблюють такі архіпелаги, як Споради, Кіклади, Додеканес. Не залишають без уваги більшість мандрівників острів, оповитий легендами і міфами, - Родос, а також Санторіні, саме з ними пов'язують зниклу цивілізацію Атлантиди.

Тим відпочиваючим, які хочуть побачити екзотичні рослини і насолодитися дикою природою, слід потрапити на острів Нисирос. На ньому Ви надёте, не тільки унікальний в своєму роді рослинний світ, а й зможете відвідати пам'ятник стародавньої цивілізації - фортеця лицарів. До того ж на Нисирос Вам відкриється унікальна можливість спробувати цілющу воду з природних мінеральних джерел. Не поступається за красою та кількістю зелених парків, екзотичних рослин і квітів Нисирос і острів Кос.

Любителям насолоджуватися гірськими пейзажами можна побувати на приголомшливому по своїй красі острові Сімі, на якому, до того ж, Ви зможете відвідати монастир Архангела Михайла.

Справжньою знахідкою для поціновувачів старовинної культури Греції є острів Тилос, який є унікальним за своїм тваринного світу, саме на ньому в давнину мешкали слони. Підтвердження цьому - знайдені в печері Харкадье останки цих величних тварин. До того ж на Тілоса розташований всесвітньо відомий монастир святого Антонія. Тут кожен знайде для себе те, що безсумнівно вразить, здивує і залишиться в пам'яті на довгі роки.

Відмінною особливістю, яка приваблює туристів на відпочинок на яхті в Греції, є унікальність акваторії країни, в якій поєдналися відразу два моря: Іонічне та Егейське - абсолютно протилежних за своїми кліматичними особливостями. Так Егейське море відрізняється постійними штормами, тоді як Іонічне характеризується постійними штилями. Однак, незважаючи на спокій Іонічного моря, воно не особливо приваблює відпочиваючих, оскільки його острова мають дуже бідною рослинністю, на відміну від островів Егейського моря. Яхтинг в холодному і глибокому Егейському морі з його могутніми вітрами принесе масу вражень любителям віндсерфінгу. А Іонічне море, яке є найхолоднішим і прогрівається найостаннішим, але характеризується підвищеною щільністю води, що робить його ідеальним для занять давінгу. Саме, виходячи з цих особливостей акваторії Греції, більшість туристичних маршрутів в ній проходять таким чином, щоб захопити і територію між островами обох морів.

Не менш істотним фактором, який привертає на яхтинг в Греції, є вартість таких турів. Природно, що коштувати відпочинок на яхті в Греції дешево не буде, але тут передбачений широкий спектр можливостей, що дозволяють заощадити. Зокрема, вибрати яхтинг без послуг капітана.

Що ж стосується найбільш оптимального періоду для відпочинку на яхті в Греції, традиційно їм прийнято вважати початок осені, коли не так сильно відчувається спека, а до сезону дощів ще далеко. Саме в цей час можна вдосталь насолодитися подорожжю на парусній яхті, безпечно зайнятися дайвінгом, зайнятися підводним зйомкою, відправитися на риболовлю, позасмагати на золотистих пляжах відокремлених островів. Хоча в Греції яхтинг можливий і круглий рік, завдяки м'якому клімату, і подарує Вам масу незабутніх і яскравих вражень.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.


Контакти

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

# Yahting_grecziya2021 #Yahting_norvehiia #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів