Yahting_italiia Яхтинг в Італії з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті на Італії |new.vog.com.ua
Подорож на яхті по Сицилії вересень 2021 5 Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021 8
Подорож на яхті по Сицилії вересень 2021 Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021
МАРШРУТ: Катанія - Вулькано - Ліпаріи - Стромболі - Мілаццо - Савока - Таорміна - Катанія
МАРШРУТ: Неаполь - Салерно - Амальфі - Капри - Прочіда - Іскія - Сорренто - Позітано - Салерно - Неаполь

Яхтинг в Італії з "Вояж Організейшн Груп"

Італія - ​​це країна, котра відома на весь світ своєю унікальною культурою, давньою історією та мальовничою природою. І це всього лише незначна частина того, чим може здивувати Італія своїх мандрівників. Тут кожен регіон країни індивідуальний, в повній мірі насолодитися ними можна, відправившись на яхтинг в Італії. У цій країні до сих пір витає ледь вловимий дух Античній культури, епохи Середньовіччя та періоду Ренесансу. Італія - ​​країна-мрія, до якої з'їжджається величезна кількість яхтсменів з усього світу.

Поправляючи на відпочинок на яхті в Італії, у Вас буде широкий вибір маршрутів, як в Північній, так і в Південній частині країни. Північна Італія приваблює туристів величними і живописними Альпами, замками епохи Середньовіччя, столицею світової моди - Міланом і справжньою візитною карткою країни - Венецією. Відвідавши в морському круїзі хоча б частину цих куточків Італії, Ви зможете отримати масу яскравих емоцій.

Яхтинг в Італії не менш цікавий і в південних регіонах, де знаходиться Емілія-Романья - багатющий регіон і кулінарна столиця країни. Саме в цьому регіоні свій початок беруть такі страви традиційної італійської кухні як равіолі, лазанья, болоньєзе та інші делікатеси, які відомі в усьому світі. Південні міста характеризуються якихось одним продуктом. Зокрема, Парма виробляє пармезан, Модена - соуси. Але найбільш насиченим в Італії залишається саме культурний відпочинок і представлений він відразу декількома містами. Цінителям епохи Середньовіччя слід відвідати Феррару, тим, хто віддає перевагу візантійської культури, - Модену, Пьяченцу або Болонью. Тут і до наших днів збереглася давня, що вражає своєю пишністю архітектура.
Яхтинг в Італії надасть Вам можливість відправитися в подорож по Адріатичному морю, відвідавши при цьому золоте узбережжі Емілія-Романья.

Окремо слід сказати про перлину культурної спадщини Італії - Тоскани і її столицю Флоренцію. Багато туристів вибирають відпочинок на яхті в Італії з метою помилуватися казково красивими пейзажами Тоскани, спробувати себе в екотуризм і долучитися до багатющої культури цього регіону.

Чи не залишає байдужим жодного мандрівника і Вічне місто - Рим, і Неаполь і чудова Апулія і легендарна Калабрія.
Однак цікавим і привабливим для тих, хто вибирає яхтинг в Італії, є не тільки узбережжі, а й унікальні острови, найбільш відомими у всьому світі є Сицилія і Сардинія. І, звичайно ж, славиться Італія своїми величними вулканами, багато з яких в даний час знаходяться в активному стані. Зокрема, Везувій і Етна. До того ж відпочинок на яхті в Італії дозволить Вам не просто побачити унікальні за своєю природою явища, пов'язані з діями вулканів, а й оздоровити свій організм за рахунок цілющих грязьових або термальних джерел.

Що ж стосується часу року, в яке оптимально відправитися на яхтинг в Італії, то тут все залежить від регіону, куди Ви плануєте подорож. Зокрема, Неаполітанська затока доцільно досліджувати навесні, оскільки влітку в цьому регіоні дуже жарко. Саме в цій частині країни розташований всесвітньо відомий грізний вулкан Везувій. Ключовим пунктом маршруту по Неаполітанського затоки є острів Искья, який прийнято вважати справжнім райським куточком для любителів SPA-відпочинку. Искья приємно здивує своїх туристів незвичайним рельєфом, оскільки за своєю структурою велика його частина - гора Епомео вулканічного походження. Крім того, саме на цьому острові розташований ботанічний сад Джардіні рабина, який славиться унікальними видами кактусів і сукулентів. І, звичайно ж, справжнім символом острова по праву вважаються конструкції середньовіччя: Вежа Гервера і Кастелло Арагонезе.

Однак, вибираючи відпочинок на яхті в Італії навесні, слід бути готовим до значного напливу яхтсменів і не розраховувати на самота. Серед визначних пам'яток Неаполітанської затоки слід зазначити також Амальфійское узбережжі, яке зачаровує своїм скелястим рельєфом.
Не менш привабливими будуть і морські маршрути по Сицилії, які включають в себе подорож до таких островів як Вулкан або Стромболі, які вразять Вас своїми старовинними фортецями або ресторанами в скелях. Однак справжніми перлинами даного маршруту будуть діючі вулкани, які можна буде побачити безпосередньо перебуваючи на яхті.

Менш вивченим маршрутом, який пропонує яхтинг в Італії, є Лигурийское узбережжі. Відправившись по ньому в подорож, Ви зможете помилуватися і відвідати найкрасивіші міста: Флоренцію, Пізу, Портофіно і Генуї.

Коштувати яхтинг в Італії буде прийнятно, на що вплине дата планованого відпочинку, розмір орендованої яхти і обраний маршрут. Однак не залежно від обраної Вами яхти і маршруту, Ви надовго запам'ятаєте побачені краси і будете прагнути потрапити в Італію знову. Це пояснюється досить просто. Адже вибираючи відпочинок на яхті в Італії, мало хто підозрює, що акваторія країни налічує близько 80 островів, які по своїй мальовничості не мають рівних. І все їх можна не тільки побачити, а й відвідати, вибравши яхтинг в Італії.

Унікальним за своєю конструкцією буде місто, розташоване на 17 островах, - Венеція з її численними водними каналами, унікальною культурою і старовинною архітектурою.

Не поступаються іншим островам по красі і Еолійський острова, які відрізняються між собою не тільки природою, а й кліматом, і навіть культурою. На островах Італії Ви зможете не тільки відпочити на піщаних пляжах, накупатися в найчистіших водах п'яти морів, а й доторкнутися до неповторним місцевим колоритом. Серед Еолійських островів найбільш привабливим вважається Панарея - найменший острів з населенням всього в 200 чоловік. Однак саме на ньому люблять відпочивати знаменитості. Особливістю даного острова вважається відсутність на ньому автомобілів, всі жителі переміщуються за допомогою велосипедів або ж гольф-карів, теж доводиться робити і туристам. Цей острів приваблює можливістю побути в спокійній приватній атмосфері, насолодитися неспішним ритмом життя.

Не залежно від того який маршрут Ви виберете, яхтинг в Італії доставить Вам не тільки масу позитивних емоцій, а й подарує яскраві спогади про побачені красоти і відвіданих пам'ятки.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.

Yahting_italiia