amalfijska-riviera_yahting Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті в Італії |new.vog.com.ua

Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021 з "Вояж Організейшн Груп"

ВАРТІСТЬ:
990 €/чол 34303,5 грн/чол

ДАТИ ПОДОРОЖЕЙ:

26.06 - 03.07.2021

МАРШРУТ: Неаполь - Салерно - Амальфі - Капри - Прочіда - Іскія - Сорренто - Позітано - Салерно - Неаполь
Всі подорожі у Франції

Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021 6 Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021 7 Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021 8 Подорож на яхті по Італії - Капрі, Іскія, Позітано - червень 2021 9

Італійський круїз - просто і зі смаком

Наш яхтовий круїз по Італії пройде під девізом Dolche Vita. Капітани вже продумали оптимальний маршрут, а Check in Sea подбає про оренду розкішних яхт і катамаранів, а також про страховий депозит.


Капрі - квінтесенція нашого уявлення про Солодке життя, тут навіть лимони розміром з маленьку диню і як мед на смак. На островах Неаполітанської затоки подають неймовірно крихітні порції кави і найбільші тарілки з піцою. У книзі «Їж, молись, кохай» Неаполь потрапив в розділ гастрономії, але тут також багато древніх храмів для усамітненої молитви і найкращі декорації для закоханих.


Наші яхти пройдуть уздовж Амальфітанської Рив'єри - найкрасивішого узбережжя Європи. Ми зупинимося у вулканічного острова Искія - головного СПА-курорту Тірренського моря, помилуємося іграшковими будиночками на острові Прочіда і звичайно ж продегустуємо  лімончелло в Позітано. У цьому куточку Південної Італії переплелися міфи про Одіссея з сиренами з легендами про голлівудських зіркок, чиї суперяхти цілий рік стоять на якорі поруч з модними курортами. А постійним супутником в нашій подорожі буде мовчазний Везувій, який тисячі років спостерігає за людською метушнею.

ВКЛЮЧЕНО:
ДОДАТКОВО:

Страховий депозит за яхту / катамаран беремо на себе!

P.S. Можливий відпочинок в розстрочку.

Всього пару кроків до подорожі

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.

amalfijska-riviera_yahting