Yahting_frantsiia Яхтинг у Франції з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок у Франції |new.vog.com.ua
Подорож на яхті по Сицилії вересень 2021 5
Скромна чарівність Лазурного берега липень 2021
МАРШРУТ: Ницца - Сен-Рафаэль - Сен-Тропе - Вильфранш-сюр-мер - Канны - Монако - Сен-Рафаэль

Яхтинг у Франції з "Вояж Організейшн Груп"

Країною з багаторічною історією морського туризму по праву вважається Франція, яка на сьогоднішній день може запропонувати туристам найвищий рівень сервісу яхтингу. Тут чудово розвинений, як морський, так і річковий яхтинг, що значно розширює вибір маршрутів подорожей і дозволяє відпочиваючим, не тільки насолодитися видами узбережжя, а й красою материкової частини країни.

До Франції з усього світу з'їжджаються ті туристи, які хочуть спробувати яхтинг вперше, оскільки саме тут їх чекає спокійне море і м'який приємний клімат Середземномор'я. Відпочинок на яхті у Франції буде незабутнім і комфортним в не залежності від пори року, оскільки в літній період високі температури допомагає не так сильно відчувати морський бриз, а в зимовий період на південному узбережжі температурні показники практично завжди знаходяться в межах 14 градусів вище нуля за Цельсієм . Також Середземноморський клімат відрізняється низькою кількістю похмурих днів, що дозволить подорожувати вздовж узбережжя і в повній мірі насолоджуватися видами, що, не переживати за погану видимість або часто псують погоду. Такі кліматичні умови ідеальні для новачків в яхтинг. Однак існує кілька особливостей клімату, які слід враховувати, вирушаючи на відпочинок на яхті у Франції. Зокрема, найкраще вибирати для морських подорожей чилипень серпень, коли тут панує вітер Марен, який є теплим і вологим. Саме в цей часовий проміжок Французьке Середземномор'ї збирає поціновувачів вітрильних видів спорту з усього світу. Однак вирушаючи на яхтинг у Франції в самий розпал сезону доцільно забронювати необхідне Вам судно заздалегідь. Оскільки, незважаючи на величезну кількість компаній, що надають послуги чартеру яхт, можуть виникнути певні нюанси при пошуку судна, яке буде повністю відповідати всім Вашим вимогам.

Для більш досвідчених любителів яхтингу підходять маршрути морських подорожей уздовж Атлантичного узбережжя. Море тут не таке спокійне, клімат характеризується частою зміною напрямку вітру, його силою. А сильні течії Біскайської затоки і високі припливи можуть істотно вплинути на хід Вашої подорожі. Тому відправлятися до Атлантичного узбережжя Франції на яхті доцільно вже досвідченим яхтсменам, які мають необхідні навігаційні знання.

Що ж стосується найбільш популярних місць, куди можна сміливо відправитися в відпочинок на яхті у Франції, то рівних Ви не знайдете Лазурному березі, який починається від Марселя і включає в себе всесвітньо відомі морські курорти: Ніццу, Сан-Ремо, Канни, Монако. У цих портових містах Ви зможете по достоїнству оцінити всі переваги, якими володіє елітний ятінг. Тут Ви не тільки зможете повноцінно відпочити на теплих піщаних пляжах узбережжя, насолодитися найчистішими водами Середземного моря, але і по достоїнству оцінити рівень сервісу і комфортабельності сучасних гаваней. Однак не варто помилково вважати, що отримати яскраві враження і задоволення можна тільки вибравши елітний яхтинг у Франції. Лазурний берег відкриває свої первозданні краси для всіх морських мандрівників. Саме з моря можна в повній мірі гідно оцінити всю красу місцевих гаваней, їх неповторність і унікальність. Тут Ви побачите найрізноманітніший рельєф, починаючи від крутих скелястих берегів, гірських масивів, вкритих густими лісами і закінчуючи рівнинами Французької Рив'єри.

Однак не тільки зачаровують пейзажі приваблюють на відпочинок на яхті у Франції туристів з усього світу, а й надзвичайно цікаві пам'ятки історії та старовинної архітектури. Відправившись в подорож уздовж Лазурного узбережжя, Ви зможете побачити Марсель з його найдавнішим військовим портом, легендарний замок Іф, величезна кількість фортець і оборонних споруд.

Привертають на яхтинг у Франції не тільки маршрути уздовж материкової частини, а й можливість зробити плавання до Корсиці - острову, який приємно вразити Вас наявністю безпечних місць для швартування, а також вражаючими смарагдовими ландшафтами.

І ще один нюанс, який слід враховувати, збираючись на відпочинок на яхті у Франції, що до управління вітрильниками в цій країні допускаються виключно за наявності міжнародного сертифіката. Тому має сенс орендувати яхту з уже готовою командою, що дозволить Вам максимально насолоджуватися відпочинком і відчувати себе в цілковитій безпеці.

Яхтинг у Франції приємно здивує не тільки поціновувачів екскурсійного відпочинку, але і прихильників азартного проведення часу. Ви зможете відвідати Монте-Карло - місто в якому розташовується одна з всесвітньо відомих казино, унікальне за своєю архітектурою. Тут Ви дізнаєтеся, наскільки удача до Вас прихильна і насолодитеся особливим місцевим колоритом.

Тим же, хто вважає за краще з'єднувати пляжний відпочинок і відпочинок на яхті у Франції коштує відправитися в одну з бухт Каланкі, які знаходяться під егідою ЮНЕСКО і потрапити в ці мальовничі місця можна виключно з моря. Особливість цих бухт в тому, що вони захищені від сильних морських вітрів прибережними скелями. Ви без праці відшукайте затишну бухту і сповна насолодитеся всіма перевагами пляжного відпочинку.

Подорожуючи на яхті вздовж Лазурного берега, у Вас буде унікальна можливість побувати в тих віддалених куточках цієї країни, до яких не добратися в традиційному пішому екскурсійному турі. Зокрема, справжнім відкриттям стане навіть для самого досвідченого туриста Порт Гримо - марин, розташований в затоці Сен-Тропе. Це містечко може нагадати Вам Венецію, оскільки володіє величезною кількістю каналів, мостів і палаців на палях. І, звичайно ж, тут Ви зможете побачити найрізноманітніші типи яхт, починаючи від класичних і закінчуючи величезними яхтами елітного класу. А по достоїнству оцінити всю пишноту і красу Порта Грімо можна вже з моря, продовживши свою подорож затишними каналами містечка.

Однак найбільш вагомою перевагою яхтингу у Франції буде його розвинена інфраструктура, зокрема, наявність вздовж усього узбережжя величезного числа марин, при чому не тільки у великих туристичних портах, а й в самих крихітних населених пунктах. Це дозволяє яхтсменам без зусиль знайти місце для стоянки і подорожувати з максимальним комфортом.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.

Yahting_frantsiia