Yahting_turechchina

Яхтинг в Туреччині з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті в Туреччині |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхтинг в Туреччині з "Вояж Організейшн Груп"

Незвідана Туреччина яхтин 2

МАРШРУТ: Гёчек - Фетхие - Олюдениз - Дальян - Мармарис - 12 остров - Гёчек
ВАРТІСТЬ:690 €/чол 23839,5 грн/чол
ДЕТАЛІ ПРО ПОДОРОЖ

Яхтинг в Туреччині

Яхтинг в Туреччині почав активно розвиватися близько 30-ти років тому і сьогодні набув тут величезної популярності. З кожним роком все покращується чартерна інфраструктура і зростає число марин. До речі, турецькі марини отримали статус одних з найбільш впорядкованих у Середземномор'ї.

Сезон триває з травня по вересень, пік настає в липні-серпні. Цей час характеризується сприятливим напрямком вітрів, серед яких переважають бризи. Повітря прогрівається до + 35 °С - + 40 °С, вода до + 28 °С.

Турецьке узбережжя Егейського моря ідеально підходить для тих, хто вперше вирішив спробувати відпочити на яхті: величезна кількість закритих бухт, прибережні архіпелаги островів, за якими можна ходити під вітрилом за будь-якої погоди, можливість зупинитися на відпочинок практично в будь-який момент. Усе це робить подорож легкою та приємною навіть для тих, кому боязко в перший раз виходити в море на яхті. Основні центри яхтингу розташовані на узбережжі Егейського моря (Мармарис, Бодрум, Гечек, Фініку). Тут лежить понад 2000 різних островів, що належать Туреччині і Греції. Береги - скелясті, їх лінія порізана мальовничими печерами і затоками. Навігація досить нескладна. Слід мати на увазі, що для заходу на грецькі острови необхідна віза.

У турецьких маринах представлені вітрильні і моторні яхти усіх моделей та класів, але, незважаючи на це, у високий сезон необхідно подбати про оренду яхти заздалегідь (за 3-6 міс до подорожі). Шторми у високий сезон - рідкість, але при нагоді завжди можна сховатися практично в будь-де на узбережжі. Тому ходити під вітрилом у водах Туреччини комфортно, постійно зустрічаються дивовижні закриті бухти, в яких так приємно зупинитися для відпочинку або на ніч. Особливе місце в турецькому яхтингу займають групові тури на гулетах - парусно-моторних яхтах з африканського червоного дерева.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.


Контакти

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

# Yahting_turechchina2021 #Yahting_norvehiia #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів