Yahting_norvehiia

Яхтинг в Норвегії з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті Норвегія |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхтинг тури в Норвегії та маршрути подорожей

Подорож на яхті по норвезьких фіордах 1 Подорож на яхті2 по норвезьких фіордах 5
Подорож на яхті по норвезьких фіордах 2021 Подорож на яхті 2 по норвезьких фіордах 2021
МАРШРУТ: Берген - Хауканес - Росендал - Язик Тролля - Эспавер - Хаугесунд - Скуденесхавн - Кафедра Проповедника - Ставангер
МАРШРУТ: Ставангер - Кафедра Проповедника - Скуденесхавн - Хаугесунд - Эспавер - Язик Тролля - Росендал - Хауканес - Берген

Яхтинг в Норвегії з "Вояж Організейшн Груп"

Однією з найдивовижніших північних країн можна сміливо назвати Норвегію. Вона оповита численними легендами про міфічних істот, відважних вікінгів. Але справжньою перлиною цієї Скандинавської країни є її екзотичні природні пам'ятки. Це острівна країна, саме з цієї причини найбільш оптимальним видом подорожей буде яхтинг в Норвегії. Орендувавши яхту, Ви зможете в повному обсязі ознайомитися з самими основними мальовничими і дивовижними куточками цієї країни. Основна гірська частина Норвегії володіє значними площами лісів, а прибережна територія є фіорди, помилуватися на які і їде більшість туристів. І хоча дана країна характеризується суворим кліматом, проте це нітрохи не позначається, оскільки відпочинок на яхті в Норвегії буде не менше комфортабельним і повним яскравих вражень, ніж в теплих країнах Середземномор'я.

Більшість маршрутів для яхтингу в Норвегії обтяжує до західного узбережжя країни, так як саме вздовж нього розташований цілий ряд островів, які можуть забезпечити мандрівникам комфортну і безпечну стоянку.

Не менш привабливим буде відпочинок на яхті в Норвегії і вздовж східного або південній прибережній лінії, хоча пейзажі островів цієї частини країни не настільки мальовничі й зачаровують.

Любителям пригод варто вирушити на яхтинг в Норвегії на архіпелаг Шпіцберген, який здатний вразить навіть самого вимогливого туриста.

А для любителів спокійного яхтингу справжньою знахідкою стануть Лофонтенскіе острова.

Вирушаючи на відпочинок на яхті в Норвегії, обов'язково слід враховувати той факт, що пристаней підвищеного комфорту тут дуже мало, однак це не завадить Вам знайти підходяще місце для швартування, а також при необхідності виконати ремонт судна.

Головною особливістю яхтингу в Норвегії по праву вважається найчистіше повітря, сприятлива екологічна атмосфера, що досягається за рахунок величезної кількості лісів і великої кількості рослинності. І звичайно ж фіорди, які є унікальними в своєму роді, нічого схожого Ви не знайдете в усьому світі.

Для справжніх гурманів обов'язковим для відвідування буде Берген - місто, який вразить Вас не тільки мальовничій набережній і красивою архітектурою, але і наявністю досить колоритного ринку. На цьому ринку Ви зможете спробувати свіжу екзотичну рибу (лобстер або кит) та інші морепродукти.

Однак не варто помилково вважати, що яхтинг в Норвегії обмежиться виключно відвідуванням фіордів. Ця країна справді унікальна і багата численними місцями, де буде захоплювати дух від емоцій навіть у найдосвідченіших мандрівників. Особливо, величезні льодовики, побачити все величність яких можливо, тільки відправившись на відпочинок на яхті в Норвегії. Саме тут ви зможете оцінити по достоїнству могутність і неприступність третього за величиною льодовика нашої планети.

Вибравши для подорожі яхтинг в Норвегії, Ви зможете побувати в Нордкапа - самому північному мисі. Для цього Вам спочатку потрібно залишити своє судно в поблизу лежачому містечку Хаммерфесті.

Для любителів активного відпочинку варто побувати в Тромсе - місті, де регулярно проводяться різні свята або фестивалі, що привертає сюди величезну кількість туристів.

Тим, хто захоплюється древньою культурою вікінгів слід обов'язково побувати в місцевих музеях, де демонструються багато різних експонатів, але найбільше захоплення викликають драккари (дерев'яні кораблі) епохи вікінгів.

Однак і це далеко не все, чим Вас порадує яхтинг в Норвегії, саме тут Ви зможете від душі порибалити, отримати гастрономічне задоволення від місцевих делікатесів і дегустації національного скандинавського напою «Аквавіт».

Норвегія є вузьку смужку, максимально досягає по ширині 420 км, а все узбережжя - це фіорди, які є не чим іншим, як затоками найчистіших морських вод, розташованих між величезними гірськими коридорами. Саме ця природна пам'ятка по праву визнана у всьому світі візитною карткою цієї країни. У горах Норвегії знаходиться величезна кількість водоспадів.

Вибравши відпочинок на яхті в Норвегії, Ви зможете відчути себе в справжній казці, фіорди заворожують, створюють атмосферу нереальності, загадковості, містичності. Саме споглядаючи краси цієї північної країни, Ви зможете повністю абстрагуватися від усіх існуючих проблем і негараздів, тут відбувається свого роду перезавантаження, мандрівники відпочивають не тільки тілом, а й душею.

Але крім мальовничих пейзажів, туристів з усього світу яхтинг в Норвегії приваблює можливістю активного відпочинку - риболовлею. Прибережні морські води багаті на самі екзотичні види риби. Тут Ви зможете зловити морського окуня, лосося, палтуса або тріску, а то, що не вдасться зловити, можна буде придбати на місцевих ринках.

Як правило, більшість морських маршрутів відкривають відпочинок на яхті в Норвегії з міста Берген, який ще й відкриває шлях до величних фіордів. До того ж в Бергені розташовані шедеври середньовічної культури, а сама берегова частина знаходиться під егідою ЮНЕСКО.

Цікавий для мандрівників і острів в провінції «Austevoll», а точніше його столиця - Бек'ярвік, де активно розвинена рибалка і видобуток лобстерів. Безпосередньо в місцевому готелі можна спробувати найрізноманітніші морські делікатеси.

Любителям трекінгу надасться унікальна можливість пройти по красивих трекінг-маршрутами острова Стольмен, а також побути далеко від галасливих мегаполісів, насолодитися місцевими пейзажами і тишею. Унікальним у своєму роді є острів Сторд з його адміністративним центром Леірвік, який часто називають не інакше, як Норвегія в мініатюрі. Тут рівнини чергуються з горами, мальовниче узбережжя, ліс і фіорди.

Відпочинок на яхті в Норвегії дозволить Вам відчути справжнє захоплення від побачених крутих скелястих берегів, найкрасивіших фіордів, сяючих на сонці льодовиків, акуратних місцевих рибальських сіл, вдалої риболовлі.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.


Контакти

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

#Yahting_norvehiia #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів