yahting_maldives

Яхтинг на Мальдівах "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті календар турів |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхтинг на Мальдівах з "Вояж Організейшн Груп"

Мальдіви - це кораловий архіпелаг з 1192 островів, який простягається на 820 км з півночі на південь.

Мальдіви - ідеальне місце для відпустки вашої мрії.

Запрошуємо Bас відпочити на Мальдіви на борту яхти. Короткі переходи, спокійні води і чудові місця для дайвінгу та ниряння з маскою. Орендувавши каюту ви зможете насолодитися відпочинком на першокласному катамарані з повним обслуговуванням, включаючи вишукані страви, приготовані шеф-кухарем прямо на борту і щоденним відвідуванням нових островів.

Клімат на Мальдівах

Кращим періодом для яхтингу на Мальдівах вважається період з листопада по квітень. В цей час дме північно-східним мусон, море спокійне, погода помірно спекотна, з малою кількістю опадів. З травня по жовтень триває сезон мусону південно-західного, який приносить з собою зливи, вологу погоду і хвилювання на поверхні води. Червень і грудень – місяці штормів. Середня температура повітря і води на рік не опускається нижче +25 градусів.

Підводний світ на Мальдівах

Мирні підводні птахи – скати манти, китові акули (також безпечні для людей) , пелагічні тварини, губи-наполеони, тунці, дельфіни, рифові акули і черепахи, а також безліч барвистих рифових риб, що робить Мальдіви місцем мрії для дайвінгу та снорклінгу.

Пляжі на Мальдівах

Всі пляжі на Мальдівах вкриті дрібним піском з перетертих прибоєм коралів та мають інфраструктуру: кабінки для перевдягання, пляжні кав’ярні та бари.

Кухня на Мальдівах

Кухня Мальдівів побудована на традиціях індійської і, почасти, арабської кулінарних традицій.

Валюта на Мальдівах

Національна валюта - мальдівські руфії. Одна руфія дорівнює 100 ларі. На території Мальдів вільно приймаються долари і євро, але у віддалених районах тільки руфії.

Віза на Мальдівах

Для громадян України віза оформляється в аеропорту прибуття безкоштовно і дійсна протягом 30 днів. Суворо забороняється ввозити і вивозити спиртні напої, за це штрафують.

У яхтовій подорожі По мальдівах можна піти на серфінг, дайвінг, снорклінг,зловити рибу, поплавати з трубкою і побачити крилатих мант. Насолодитися барбекю на пляжі, розслабитися і дивитися на неймовірне нічне небо, яке виблискує мільйонами зірок. Або провести захід сонця на дивовижному острові.Райскій відпочинок на кращих пісчаних пляжах на Мальдівах. Робіть те, що вам подобається, скільки завгодно і кожного дня. Це ваша відпустка на Мальдівах!Перевага катамарана над готельним відпочинком очевидна.


Контакти

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

#yahting_maldives_2021 #Yahting_norvehiia #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів