Yahting_bora_bora

Яхтинг на Бора-Бора з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті на Бора-Бора |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхтинг на Бора-Бора з "Вояж Організейшн Груп"

Справжнім раєм на Землі визнані острова Французької Полінезії, розташовані в Тихому океані, а серед них острова Бора-Бора. Саме тут Ви зможете забути про щоденну суєту і турботи, влаштувавши собі незабутній відпочинок. В цей живописний куточок Тихого океану з'їжджаються яхтсмени з усього світу, щоб повною мірою насолодитися всіма перевагами такого відпочинку.

Яхтинг на Бора-Бора дозволить Вам стикнутися з воістину чудовою природою. Сам острів цікавий наявністю найдавнішого, в даний час не діючого, вулкана Отеману, якому за приблизними підрахунками майже 4 мільйони років. У Вас буде можливість піднятися на нього, щоб потім з висоти оцінити відкрився чудовий вид на Тихий океан. Подорожуючи по острову, Ви зустрінете екзотичну рослинність, представлену не тільки заростями папороті і фруктовими садами, а й шикарні орхідеями.

Відправившись на відпочинок на яхті на Бора-Бора, Вам слід обов'язково познайомитися з його підводним світом, найкраще це робити в водах лагуни. Там у Вас буде можливість побачити не тільки скатів, а й барракуд або навіть акул.

Для яхтингу на Бора-Бора Вам буде запропонований широкий вибір транспортних засобів, на яких можна буде не просто об'їхати навколо острова, але і зупинитися в найбільш цікавих для Вас місцях. Що ж стосується самого острова, то він заселений по краях, а його середина - це практично непрохідна гущавина, куди слід відправлятися виключно з досвідченим екскурсоводом.

Познайомитися з місцевим колоритом можна, побувавши в найбільшому місті острова - Вайтапе, який до того ж є адміністративним центром Бора-Бора.

Відрізняє яхтинг на Бора-Бора неповторна атмосфера первооткривательства. Тут весь відпочинок пов'язаний з постійними відкриттями як підводними, так і наземними, Ви багато побачите вперше і більше не побачите ніде. Це і єдині в своєму роді коралові сади і сотні тисяч різновидів риб, це і можливість взяти участь в годуванні акул, і зайнятися снорклінгом.

Що ж стосується інфраструктури, то вона тут розвинена на високому рівні і задовольнить навіть самого вимогливого туриста. Вибираючи відпочинок на яхті на Бора-Бора, Ви повинні бути готові до того, що і переліт туди, і перебування там буде коштувати недешево, проте отримані емоції і враження виправдають всі Ваші витрати.

Рельєф Бора-Бора включає три гірських вершини, оточені багатою рослинністю. Сам острів оточений величезною кількістю коралових рифів і всесвітньо відомої кристально чистою блакитною лагуною. Яхтинг на Бора-Бора ідеально підійде тим, хто віддає перевагу спокійному відпочинку, далеко від цивілізації і суєти. Хто прагне відчути себе самотньо, отримати насолоду від тишею і первозданною природою.

Якщо ж Ви є прихильником активного відпочинку, то яхтинг на Бора-Бора приємно здивує Вас можливістю відвідати різноманітні розважальні програми, які проходять, як правило, вечорами. На них Ви не тільки стикнетеся з місцевою культурою, а й станете свідком захоплюючих і захоплюючих вогненних шоу, зможете навіть відвідати театральні вистави. Крім того, на острові функціонують нічні клуби, бари і ресторани, де можна вдосталь натанцюватись і розслабитися.

Відпочинок на яхті на Бора-Бора пропонує своїм туристам орендувати суду з прозорим дном, щоб мандрівники могли помилуватися унікальним підводним тихоокеанським світом, не заглиблюючись в воду.

Здивує Бора-Бора і любителів SPA-відпочинку, на острові до Ваших послуг будуть не тільки SPA-салони, а й аюрведические центри, відмінною рисою яких є використання в них для всіх процедур виключно косметичні засоби, виготовлені з рослин, що ростуть безпосередньо на острові. Це гарантує натуральність такої косметики і її неперевершений ефект, користі від таких процедур буде набагато більше для організму, ніж від відвідування традиційних SPA-центрів.

Відправившись на відпочинок на яхті на Бора-Бора, Ви опинитеся в унікальному місці, де здається, що час зупинився, де відпочиває не тільки тіло, а й душа, де Ви рятуєтеся від усього зайвого і насолоджуєтеся кожною хвилиною забуття.

Ще однією перевагою, яким володіє яхтинг на Бора-Бора можна назвати можливість в будь-який зручний для Вас час дістатися до найбільшого острова Французької Полінезії - Таїті, де зосереджена основна інфраструктура: аеропорт, медичні центри та інші переваги сучасної цивілізації.

Крім того, подорожуючи на яхті по Бора-Бора, у Вас буде можливість відвідати його крихітні острови, які місцеві жителі називають не інакше, як моту. Добравшись на такий острівець, Ви, як правило, побачите невелике бунгало або ж готель, де зможете повноцінно відпочити, милуючись навколишньою красою океану. І найголовніше - це чистісінька вода лагуни, якій немає рівних на планеті за багатством підводного світу. Підводний світ Бора-Бора не залишить байдужим жодного туриста!

Подорожуючи по Бора-Бора, у Вас буде можливість доторкнутися і з культурою та історією його корінних жителів. Так на острові розташовано стародавні храми «маре», найбільшими перепонами їх зосереджено в північній частині. Крім того Вашій увазі буде запропоновано відвідування і відреставрованого старовинного храму Маре Маротетіні, який особливо шанує корінне населення.

Що ж стосується тимчасового проміжку оптимального для відпочинку, то яхтинг на Бора-Бора можливий круглий рік, що досягається завдяки ідеальному клімату. А фантастичний підводний світ, екзотична природа, відокремлені пляжі і можливість доторкнутися до унікальної стародавньої культури залишать у Вашій пам'яті незабутні враження про відпочинок. Щорічно на Бора-Бора в пошуках нових вражень і яскравих емоцій з'їжджаються туристи з усього світу. І хоча відпочинок в цій частині світу може дозволити собі далеко не кожен, але побувавши тут один раз, хочеться відправитися до цих неповторним місцях знову і знову.

Створіть унікальну подорож

Якщо ви не підібрали подорож на відповідний час, місце або кількість осіб - ми готові створити вам унікальну подорож, яку ви запам'ятаєте на все життя.


Контакти

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

#Yahting_bora_bora #kalendar_yahting_tours_2021 #Yahting_norvehiia #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів