Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94


Подорожі на яхті/катамарані - це єдина річ купуючи яку люди стають багатшими.....

Перше знайомство з яхтами/катамаранами Навчання/школа яхтингу
Оренда Яхт та Катамаранів

Навчання/школа яхтингу

Вітрильні яхти, катамарани, моторні яхти, гулет(Gulet),люкс яхти

Яхтинг для кого і чому варто подорожувати

Подорожувати-це значить жити.... Життя - це велика книга подорожей кожного із нас.Наповнюйте себе щастям з яхтингом кожен день.

Уяляєте відчуття повної свободи і безмежного щастя?Легкий вітерець, бризги солоного моря,мальовничі береги на горизонті,романтичний захід та схід і ви на кормі білосніжною яхти! Ви любитель морських пригод. Мрієте про далекі країни, безкраї горизонти та гаряче сонце то ласкаво просимо на борт яхти чи катамарану!

Яхтинг дуже цікавий, молодий та емоційний вид туристичного відпочинку. Подорожі під вітрилом чи на яхті класу люкс виберають особливі люди,серед них:успішні лідери та вільна молодь, вишукані, тендітні дівчата та люди елегантного віку,сім'ї з дітками.Це люди- які не бояться відкривати та пізнавати, робити щось незвичайне, різноманітне, захоплююче, працювати та навчатись,насолоджуватись цікавим та смакувати життя.

Вперед до нових відкриттів!!!

Оренда/Фрахт
яхт/катамаранів
Оренда/Фрахт_яхт/катамаранів

Оренда Яхт та Катамаранів

Школа капітанів/ Навчання яхтингу

Вітрильні яхти, катамарани, моторні яхти, гулет(Gulet),люкс яхти Деталі подорожі
Вибрати найкращий маршрут

Екзотичні країни та острови на яхті/катамарані

Яхтинг - місця де здійснюються мрії!!! Повний вперед!!!

Цікавить яхтинг ? Вивчаємо країни на яхтах/катамаранах

Полюбляєш неймовірні подорожі?....Цікавить море, спекотне сонце і вітрила повні вітру?... Хочеш випробувати себе в ролі капітана на білосніжній яхті?

Визначився з напрямком подорожі та маєш надійних супутників друзів: Карибські острови, Канарські острови, Сейшельські острови,Таїланд, або будь-який інший регіон?

Найкращі маршрути, пам'ятки і королівський комфорт,яскраві враження вам і вашим супутникам - що може бути романтичніше і цікавіше.

Машрути яхти на Мальдивах Машрути яхтина Карибах Машрути яхтина Бора-Бора Машрути яхтина Тайланд Машрути яхти на Кубі Машрути яхтина Сейшелах

Яхтинг в Європі

Яхтинг Європою - це найбільш новий, молодий та не відомий багатьом людям вид відпочинку,який активно розвивається.При словах яхта/катамаран відразу малюються картинки дорого, недоступно, можливо небезпечно....Але ні, з нами буде бепечно, реально круто і комфортно

Відкривайте подорожі морем для себе, для діток, для колег під вітрилом та наповнюйте свій внутрішній світ яскравими фарбами життя,а інтернет,ваш instagram, facebook селфі з різних куточків світу...

Різноманітність маршрутів яхт турів дозволяє вибирати між активним проведенням часу і повним релаксом в казкових бухтах, маловідомих пляжах. Серед безлічі напрямків, морів, океанів кожен знайде для себе оптимальний варіант.

А ми подбаємо про те, щоб організація яхтингу з капітаном не зайняла у вас багато часу і залишила виключно приємні спогади.

Незвідані узбережжя Європейськийх країн


Оренда Яхт та Катамаранів Сімейний яхтинг Івент яхт тур Школа капітанів/Навчання яхтингу Фрахтування яхт у Європі Найкращі Марини Зупинки на якорі Невідомі безлюдні пляжі

Північне море

Франція

Франція

Багато сучасних людей мріє про дивовижний відпочинок або романтичну подорож під білосніжними вітрилами, наповненими свіжим вітром.

Уявіть мальовничі краєвиди, магію сходу і заходу сонця над водною гладдю, морську свіжість та прохолоду .... якщо це все зачаровує та вабить ВАС тоді запрошуємо ВАС на борт яхти та катамарану у команду любителів пригод і життя. Мрійте і реалізуйте свої мрії разо з нами! Ваша яхта та незабутня подорож чекаютьна вас!


Контакти

Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net