yahting_tajland

Яхтинг в Тайланді з "Вояж Організейшн Груп", відпочинок на яхті календар турів |new.vog.com.ua

Логотип

ТОВ "Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
м.Київ,вул О.Теліги 3 оф.94

Яхтинг в Тайланді з "Вояж Організейшн Груп"

Тайланд омивається двома океанами - Тихим на сході та Індійським на заході. Багатство природи тут приємно доповнює стародавня історія, ретельно збережена культура і традиції.

Ми запрошуємо Вас в яхтову подорож на розкішному вітрильному катамарані по островах Таїланду!

Відпочинок на островах Таїланду - це не тільки привабливу подорож в один з найкрасивіших тропічних куточків планети,але і прекрасний пляжний відпочинок для любителів активного проведення часу, наприклад, підводного плавання, адже підводний світ цих місць - це справжній заповідник! Широкі, білосніжні пляжі,скельні острови,тепле море і буйна тропічна рослинність - все це чекає на Вас під час яхтового подорожі по Таїланду. А тайська кухня та гостинність тайців залишать тільки приємні враження від подорожі по воді.

Найкращий час для яхтингу в Тайланді!

Подорож на вітрильному катамарані подарує вам масу незрівнянних загадкових пригод!

Найкращий та найпопулярніший район яхтингу в Таїланді - Андаманске море, але якщо Ви хочете ближче познайомитися з історичними пам'ятками країни, то кращим вибором стане Сіамська затока.

Для яхтингу підходить будь-який час року. Основні місця оренди яхт розташовуються на острові Пхукет. Вибір яхтових маршрутів дуже різноманітний.

Клімат Тайланду

Клімат Таїланду тропічний, сезон дощів триває з травня по жовтень. Температура води цілий рік коливається в межах 28-32 градусів, температура повітря - 28-35 градусів. Ураганів практично немає, море майже завжди спокійне.

Яхтові стоянки в Тайланді

Яхтинг в Таїланді бурхливо розвивається. Стоянки численні і безпечні.

Дайвінг, підводне плавання, рибалка та відпочинок під час яхтингу в Тайланді

Таїланд- це рай для дайверів. Щодня у вас буде можливість поплавати з маскою або з аквалангом.

Таїланд - тропічний край багатий рибою і морськими мешканцями.Безліч островів, оточених кораловими рифами, а також різноманітність підводного рельєфу надають безмежні можливості для дайвінгу. Тут у Вас є унікальна можливість помилуватися китовими акулами. Кращий період для дайвінгу - листопад-травень. Видимість у воді може досягати до 50 метрів. Особливою популярністю серед дайверів користуються Сіміланскі острови. Острів Пхукет в Андаманському морі відомий спортивною глибоководною рибалкою. Любителі риболовлі можуть взяти участь в ловлі тунця, баракуди, парусника, марліну та інших риб.

Також ви можете відправитися на каяках на пляж, щоб насолодитися відокремленої прогулянкою або повалятися на пляжі. У вечірній час можливо пристати та відвідати місцеві ресторани та бари.

Валюта

Національна валюта Таїланду - тайський бат. Обмінювати іноземну валюту на місцеву краще в банках. Ввезення і вивіз іноземної валюти необмежений.

Віза в Тайланд

Громадяни України можуть подорожувати до Королівства Таїланд з туристичною метою без віз. Для поїздки потрібно мати закордонний паспорт, строк безвізового перебування – до 30 днів.

Для тих хто плануєте затриматись у Таїланді більше 30 днів, необхідно отримати візу у відповідному дипломатичному представництві або консульській установі.

Чим зайняти себе під час подорожі на яхті чи катамарані?

Основний акцент під час яхтового круїзу робиться на відпочинок і розваги на воді та пляжі. Також є можливість придбати екскурсійний пакет, щоб краще ознайомитися з місцевими пам'ятками. У вечірній час ви можете відпочити на палубі, або зануритися в бурхливе нічне життям на березі.

Приклади екскурсій:

  • Вечеря на березі в традиційному тайському ресторані з традиційним тайським шоу;
  • Подорож по мангрових лісах на морських каяках;
  • Катання на слонах;
  • Поїздка на острів Джеймса Бонда і до плаваючою селі Koh Pan Yi, на традиційній човні;
  • Барбекю вечерю на пляжі Koh і т.д.

  • Контакти

    Замовити яхт тур,корпоратив, свято, орендувати яхту чи катамаран, курси капітанів

    тел.044 3326742

    044 3628659

    0937231033

    0956115541

    Viber 073 4690068

    zakazvog@ukr.net

    #yahting_tajland #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг #оренда яхт #Фрахтування Катамаранів #Оренда Кают #Школа Капітанів #Яхтинг в Туреччині #Яхтинг в Італії #Яхтинг на Мальдівах #Яхтинг на Сейшелах #Яхтинг в Тайланді #Яхтинг в Греції #Яхтинг на Бора-Бора #Яхтинг на Кариба #Яхтинг на Кубі #Яхтинг в Чорногорії #Яхтинг в Хорватії #Яхтинг у Франції #Яхтинг на Північному морі #Календар яхт турів

    yahting_tajland