#8-marta-prirodnyye-chudesa-ukrainy

Природні Чудеса України Святкові тури до 8 березня 2021

Логотип

ТОВ"Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
г.Київ,ул О.Теліги 3 оф.94

Природні Чудеса України

Маршрут туру: Київ | Ваше місто - Житомир - Львів - Берегово - Мохнате - Сойми - Пилипець - (водопад «Шипот») – Синевир - Урич - Львів - Київ | Ваше місто

5 днів (4 ночі) Ціна від 2800 грн

Природні Чудеса України

Синевир + Берегово + Тустань

Экскурсійно – оздоровчий тур на вихідні в Карпати

 

В програмі туру:

  • Національний природний парк «Синевир», озеро Синевир;
  • Самий красивий водопад України: «Шипот» + панорамний витяг в с. Пилипець;
  • Центр реабілітації бурих ведмедів;
  • Мінеральні джерела в с. Келечин і  с. Сойми;
  • Берегово, термальні джерела;
  •  Дегустація Закарпатських вин;
  • Пам’ятник природи та археології наскальне місто-фортеця Тустань;
  • Неповторний Львів!
Програма туру
  • 1 День. Київ - Житомир - Львів

    Туристи, що виїжджають на автобусі з Києва, Житомира, Рівного:

    19:45 збір групи в м Київ, біля м Житомирська і виїзд автобусом до м. Берегово Закарпатської області. 21:30 зупинка і посадка туристів в м. Житомир, центральний автовокзал, заправка БРСМ. 2:45 посадка туристів в м. Рівне (об’їзна, готель Айвенго або Хуторок).

    Для туристів, що виїжджають поїздом або власним автомобілем:

    Виїзд з Києва або з Вашого міста. Приєднання можливо орієнтовно о 03:00 – 04:00 у с. Солонка, заправка «Лукойл», окружна Львова. Мукачево (в 07:00 — 08:00 на об’їзній дорозі).

    Точний час і місце приєднання до групи слід уточнювати у керівника групи в день виїзду.

  • 2 День. Берегово - термальні басейни - Мохнате

    08:00 – 10:00 – приїзд в м. Берегово.

    Сніданок самостійно.

    Оглядова екскурсія по м. Берегово, яке розкинулося на берегах невеликої річки Верке, біля підніжжя гір, схили яких засаджені виноградниками. Місто відоме давніми традиціями виноградарства і виробництва вина. Протягом багатьох століть власниками поселення були угорські королі.

    Відвідування музею Берегівщини (вхідний квиток 20 грн.). Роботу над створенням музею було розпочато при наявності 42 експонатів, зараз їх більше 2 тисяч. Розширенню експозиції музею допомагають жителі міста і району, а також подвижницька діяльність директора музею Івана Шепи, який особисто проводить екскурсію.

    Огляд середньовічного міста з неповторною історією та культурою, оригінальною архітектурою будинків, красою храмів, серед них пам’ятники Шандора Петефі, Лайоша Кошута, Габора Бетлена і Дюли Ійєша, меморіальні дошки діячам історії, культури і мистецтва та інші.

    Обід та вільний час у місті.

    Відвідування відкритого термального басейну (вхідні квитки сплачуються додатково).

    Вода має властивості кремнієво-азотно-вуглекисло-хлоридно-натрієвої води з високою мінералізацією, її температура круглий рік становить 36-38 градусів. Вода використовується для лікування органів руху, серцево-судинної системи, центральної нервової системи. У Берегово термальна мінералізована вода-окріп б’є ключем з 1000-метрової глибини, а на виході зберігає температуру 55 градусів.

    Виїзд на дегустацію Закарпатських вин (факультативно 150 грн.)

    Переїзд в с. Мохнате, поселення в готель.

  • 3 День. Синевир - Пилипець - водоспад "Шипот"

    Сніданок.

    Виїзд на факультативну екскурсійну програму «Природні чудеса України». (Дорослі 390 грн. Діти до 12 років 250 грн). У вартість входить: трансфер, послуги екскурсовода, вхідні квитки по програмі).

    Приїзд в мальовниче селище Пилипець, екскурсія до водоспаду «Шипіт» – одного з найкрасивіших водоспадів України. Водоспад спадає численними мальовничими каскадами, загальна висота водоспаду 14 м. Бажаючі можуть купатися під водоспадом. 

    Виїзд до озера Синевир. По дорозі відвідування мінеральних джерел в с. Келечин.

    Пішохідна екскурсія по Національному природному парку «Синевир» з відвідуванням одного з семи чудес України – озера Синевир.

    Озеро Синевир, його ще називають «Морським Оком», «Перлиною Карпат». І дійсно, якщо дивитися з висоти пташиного польоту, то погляду відкривається мальовнича картина – яскраво синя водна гладінь в зеленій гущавині лісів, з маленьким острівцем посередині. Озеро оточене віковими буками та смереками. Стовбури завтовшки в декілька обхватів. Вода в озері настільки чиста, що можна бачити дно. Здалеку вода здається яскраво блакитною. Повітря тут як ніде свіже та легке, наповнене ароматом хвої. Здається, що його зовсім немає, дихається вільно і легко. Синевир – найбільше озеро Карпат за площею. Знаходиться на висоті 989 метрів над рівнем моря. Середня глибина озера – 10-12 метрів, максимальна – 24 метри. Озеро утворилося в післяльодовиковий період.

    Колоритний обід в гуцульській Колибі (самостійно).

    Виїзд до центру реабілітації бурих ведмедів. Основне завдання центру – реабілітація особин бурого ведмедя, які постраждали від стихійних лих і жорстокого ставлення людей, відродження природної популяції, адаптація до нових умов проживання.

    Повернення в готель. Вільний час

  • 4 День. Урич - наскальне місто-фортеця Тустань - Львів

    Звільнення номерів. сніданок.

    Переїзд в с. Урич Львівської області.

    Відвідування наскального міста-фортеці Тустань– пам’ятника природи та археології національного значення. (Вхідний квиток 50 грн.)

    Тустань – унікальна пам’ятка ІХ-ХІІІ століття, місце, що дозволить вам заглянути назад, в історію і культуру Українського Середньовіччя, зразок зодчества домонгольського періоду, який не має аналогів в Європі!

    Дивлячись як самотньо підносяться три скелі поблизу села Урич, тільки уявити можна, що в давнину тут розміщувався величезна дерев’яний місто-фортеця висотою в п’ять поверхів! На самих скелях залишилися сліди будівництва: видовбані пази і вруби (всього близько 4000), штучні печери, залишки кладки кам’яної стіни і цистерн для зберігання води.

    Нині скелі Тустані – це однойменний історико-культурний заповідник і одна з найпопулярніших стародавніх фортець України.

    Виїзд до Львова.

    Для бажаючих пішохідна екскурсія «Вуличками стародавнього Львова». Ви побачите найцікавіші архітектурні пам’ятки міста Львова, які входять до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: архітектурний ансамбль площі Ринок з 44 будинками XIV-XIX і 4 фонтанами, Королівський палац з італійським двориком, міську Ратушу, каплицю Боїмів, Латинський Костел, каплицю Кампіньянів, де зберігся найстаріший в Україні дзвін «Староюрскій», театр Опери та Балету та інші цікаві місця. Ви побачите всі найвідоміші і найгарніші пам’ятки архітектури.

    Вільний час у Львові

    Рекомендуємо повечеряти в одному з концептуальних ресторанах міста:

    «Криївка» – найвідоміший ресторану Львова та всієї України, зі стилем інтер’єру часів ОУН і УПА, «Мазох – cafe» – вікно в неймовірний світ, який став справжнім втіленням творів «батька мозохізма» – письменника Леопольда фон Захер Мазоха. «Гасова Лямпа», пориньте в життя найвищого пабу Львова. Захоплюючі історії про нафтову лихоманку в Галичині і винахідників першої у світі гасової лампи. «Шоколадниця» – міні-завод шоколадних виробів. Супер гарячий шоколад.

    Для туристів, які подорожують на автобусі: О 22:00 виїзд до Києва (Рівне, Житомир).

    Для туристів, які подорожують на поїзді або автомобілі: виїзд зі Львова до Києва чи Ваше місто (Прохання ж / д квитки брати після 22:00).

  • 5 День. Приїзд в Київ

    Приїзд до Києва приблизно о 6:00 – 8:00. 

Ціна туру

Проживання в готелі «Панська Ровінь». 

 

Вартість туру за 1 особу в грн. (автобус з Києва):

Номер стандарт: 3050 грн. 

Діти з 3 до 12 років з двома дорослими в номері: 2750 грн.


Вартість туру за 1 особу в грн. (поїзд, автомобіль):

Номер Стандарт: 2800 грн. 

Діти з 3 до 12 років з двома дорослими в номері: 2650 грн.

До вартість туру включено:

  • Проїзд на автобусі згідно програми туру;
  • Проживання в готелі 2 ночі;
  • 2 сніданки;
  • Екскурсія по м. Берегово.
  • Екскурсія по місту-фортеці Тустань;
  • Екскурсія по м. Львів;
  • Медичне страхування;
  • Послуги супроводжуючого групи.

Додаткові послуги за доп. плату:

  • Факультативні екскурсії;
  • Вхідні квитки в музеї та екскурсійні об’єкти;
  • Залізничні квитки для тих, хто подорожує на поїзді.
-

Подібні святкові тури,екскурсії на 8 березня по Україні

#8-marta-prirodnyye-chudesa-ukrainy#8-marta-v-karpatakh-bukovel-yaremche1 Тури в Закарпаття, природні чудеса тур, тури в Берегово, автобусні тури на Синевир, Тур на Шипот, Тури в Тустань, автобусні тури в Карпати, турі в Карпати на Синевир, поїздка на Закарпаття, автобус в Карпати.#8берзня,#турина8березня,#екскурсіїна8березня,#8березнявКарпатах #екскурсійнітурина8березня #ВідпочиноквКарпатахна8березня,#кудипоїхатина8березня #цінина8береня,#Відпочинок8березня #Спана8березня # #8Березня, #Гірськолижнітури #Екскурсійнітури #Новинки #Святковітури #гори #Яремче, #Яблуниця, #Ясіня, #Буковель, #Драгобрат, #Верховина, #Ворохта, #Полонина, #Перц#Свалява, #Закарпаття, #Сольва #Поляна #Солочин #Санаторії з басейном,#термальні #джерела, #санаторіїзбасейном, #Готель #Сольва. #Офіційний сайт. санаторії та готелі закарпаття, закарпаття по регіонам:#Поляна,#Шаяни,#Ужгород,#Мукачево,#Пилипець Тури в Карпати на 8 березня, Буковель тури, Буковель відпочинок, драгобрат тури, Драгобрат відпочинок, 8 березня Буковель, екскурсії на 8 березня за Україну, гірськолижні тури на 8 березня, гірськолижний тур в Карпати, гірськолижний тур в Буковель, Яремче, тури в Яремчу, тури в Ворохту, відпочинок в Яремче, відпочинок в Ворохті, водоспад Пробій, Яблунецький перевал, екскурсії Яремча 8 березня, автобусні тури в Буковель на 8 березня. Тур на полонина Перці, відпочинок у Верховині