#8-marta-na-poltavshhine

Вечори на хуторі біля Диканьки 8 березня

Логотип

ТОВ"Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
г.Київ,ул О.Теліги 3 оф.94

Вечори на хуторі біля Диканьки 8 березня

Маршрут туру: Київ - Гоголеве - Полтава - Диканька - Великі Будища - Опішня - Решетилівка - Київ

2 дні (1 ніч) Ціна від 2200 грн..

Екскурсійний тур на Полтавщину

В програмі туру:

  • Полтава – місто з давньою історією;
  • Мгарський монастир;
  • курорт Миргород з мінеральною водою;
  • музей українського весілля;
  • майстер-клас в Решетилівці;
  • музей кераміки в Опішні;
  • музей Гоголя в Гоголеве.
Програма туру
  • 1 День. 06.03.2021

    07:15 збір групи в Києві біля парковки станції метро Палац Україна

    7:30 відправлення автобуса за маршрутом.

    Проїхати повз Мгарського монастиря, який видно здалеку, неможливо. І тому перша зупинка тут. Мгарський монастир – шедевр мазепинського бароко, який завжди відігравав велику роль у духовному житті України і зараз монастир діючий. Разом з ченцями в трапезній можна випити чаю або пообідати, а в монастирській лавці купити продукти, вирощені в господарстві монастиря.

    Приїзд в село <Гоголеве, де письменник провів свої дитячі та юнацькі роки. Сама садиба згоріла під час другої світової війни, але збереглися водойми, романтичний грот і сад, де приємно прогулятися і насолодитися атмосферою цього чудового місця. Під час театралізованої екскурсії про життя поета нам розкажуть його мама і сестра. Сам автор зустрічає гостей у флігелі в своєму робочому кабінеті.

    Переїзд в Полтаву.

    Поселення в готель «Турист».

    Оглядова екскурсія по м. Полтава.

    Старовинне місто Полтава виникло ще в 9 ст. А в Іпатіївському літописі згадується в 1174 р. як містечко Лтава. В роки визвольної боротьби Хмельницького був центром Полтавського полку, а під час Північної війни між Росією і Швецією став місцем основної битви між ними. Також місто відоме тим, що саме тут народився і написав «Енеїду» Іван Котляревський, жив Гоголь, Т. Шевченко. Про все це і трошки більше можна дізнатися з оглядової екскурсії по місту.

    Вільний час в місті Полтава.

  • 2 День. 07.03.2020

    Сніданок.

    10:00 виїзд на екскурсійну програму.

    Відвідування Полтавського літературно – меморіального  музею В. Г. Короленка з майстер класом з виготовлення дореволюційних ялинкових іграшок із серії «Відроджені традиції». На учасників також чекає театралізована екскурсія та дегустація цілющого чаю за рецептами письменника – гуманіста.

    Далі ми прямуємо в Диканьку, відомий містечко, який прославив Гоголь у своєму творі «Вечори на хуторі біля Диканьки». З 17 ст. тут було родове гніздо Кочубеїв, зараз на його місці ландшафтний парк. Поруч знаходиться Миколаївська церква 18 ст – родина усипальня родини. Візитною карткою Диканьки вважається Тріумфальна арка, побудована до приїзду царя Олександра 1, а також чотири 800 – річні дуби Кочубеїв.

    У селі Великі Будища місцеві жителі створили унікальний музей. Це музей українського весілля, де гості можуть взяти участь у весільному обряді, де їм заспівають весільних пісень і подарують на пам’ять шишку з короваю.

    Опішня – гончарна столиця України. З 2001 р. тут існує Національний музей – заповідник  українського гончарства. В Опішні представлені роботи всіх національних шкіл художньої кераміки. У дворі музею розкинувся Гончарський етнопарк, в якому стоять неймовірні твори найрізноманітніших розмірів і форм, виконані художниками з різних міст України. Не менш цікаві експонати і в самому музеї, де можна переглянути унікальну виставку фото кінця 19 ст, ознайомитися з колекцією декоративних тарілок і навіть виготовити свій глиняний твір. Це ні з чим незрівнянне відчуття, коли під пальцями шматок глини оживає і перетворюється в виріб.

    Повернення в готель.

  • 3 День. 08.03.2021

    Сніданок. Звільнення номерів.

    Переїзд в Решетилівку. До містечка, який відомий своєю вишивкою «білим по білому». Роботи народних умільців Решетилівщини заворожують вишуканістю, зачаровують душу і погляд кожного, хто стосується витонченого майстерності виконання вишиванок, килимів, гобеленів, картин. Тут діє музей вишивки і ткацтва, в якому співробітники музею проводять майстер – класи  з виготовлення гобеленів.

    Переїзд у Миргород – відомий  бальнеологічний курорт. Про жителів цього містечка багато писав Микола Гоголь. З героями його творів можна познайомитися в курортному парку на р. Хорол. І, звичайно, набрати цілющої «Миргородської води», яку рекомендують для лікування хвороб органів травлення.

    Наша подорож закінчується, і ми прямуємо до Києва.

Ціна туру

Вартість туру за 1 особу (Проживання в готелі «Турист»):

Економ – 2200 грн.

Доплата за одномісний номер – 300 грн. 

Стандарт – 2400 грн.

Доплата за одномісний номер – 400 грн.

Стандарт покращений – 2550 грн.

Доплата за одномісний номер – 500 грн.

До вартість туру включено:

  • проїзд по маршруту;
  • проживання в готелі
  • 2 сніданки;
  • оглядова екскурсія по Полтаві;
  • екскурсійна програма Диканька – Опішня
  • Екскурсійна програма Решетилівка + Миргород;
  • страхування;
  • послуги супроводжуючого по маршруту.

Додаткові послуги за доп. плату:

  • вхідний квиток до музею в Опішні;
  • вхідний квиток в музей – садибу Н.В. Гоголя;
  • вхідний квиток в музей Короленка;
  • особисті витрати;

Подібні святкові тури,екскурсії на 8 березня по Україні

#8-marta-na-poltavshhine #8-marta-na-zakarpatskaya-skazka #na-8-marta-legendy-gutsulshhiny-bukovel-i-chernovtsy#8-marta-v-karpatah-bukovel-dragobrat-yaremche#8-marta-v-karpatakh-bukovel-yaremche1 Тури в Карпати на 8 березня, Буковель тури, Буковель відпочинок, Драгобрат тури, Драгобрат відпочинок, 8 березня Буковель, екскурсії на 8 березня за Ураїні, гірськолижні тури на 8 березня, гірськолижний тур в карпати, гірськолижний тур в Буковель, Яремче, тури в Яремчу, тури в Ворохту, відпочинок в Яремче, відпочинок в Ворохті, водоспад Пробій, Яблунецький перевал, екскурсії в Яремчу 8 березня, автобусні тури в Буковель на 8 березня.Тури в Закарпаття, природні чудеса тур, тури в Берегово, автобусні тури на Синевир, Тур на Шипот, Тури в Тустань, автобусні тури в Карпати, турі в Карпати на Синевир, поїздка на Закарпаття, автобус в Карпати.#8берзня,#турина8березня,#екскурсіїна8березня,#8березнявКарпатах #екскурсійнітурина8березня #ВідпочиноквКарпатахна8березня,#кудипоїхатина8березня #цінина8береня,#Відпочинок8березня #Спана8березня # #8Березня, #Гірськолижнітури #Екскурсійнітури #Новинки #Святковітури #гори #Яремче, #Яблуниця, #Ясіня, #Буковель, #Драгобрат, #Верховина, #Ворохта, #Полонина, #Перц#Свалява, #Закарпаття, #Сольва #Поляна #Солочин #Санаторії з басейном,#термальні #джерела, #санаторіїзбасейном, #Готель #Сольва. #Офіційний сайт. санаторії та готелі закарпаття, закарпаття по регіонам:#Поляна,#Шаяни,#Ужгород,#Мукачево,#Пилипець Тури в Карпати на 8 березня, Буковель тури, Буковель відпочинок, драгобрат тури, Драгобрат відпочинок,Тури на Закарпатті до 8 березня, весняний відпочинок в Карпатах, тури в термальні басейни, тур по Замкам України, тури по Україні на 8 березня, святкові тури по Україні, 8 березня на Закарпатті, тури в Жденієво, автобусний тур з Києва на 8 березня. 8 березня Буковель, екскурсії на 8 березня за Україну, гірськолижні тури на 8 березня, гірськолижний тур в Карпати, гірськолижний тур в Буковель, Яремче, тури в Яремчу, тури в Ворохту, відпочинок в Яремче, відпочинок в Ворохті, водоспад Пробій, Яблунецький перевал, екскурсії Яремча 8 березня, автобусні тури в Буковель на 8 березня. Тур на полонина Перці, відпочинок у Верховині