Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів

Маршрут туру:Маршрут туру: Київ - Житомир - Рівне - Львів -Мохнате - Плай - Пилипець - Синевир - Тустань - Львів – Київ

Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів

Новорічний уік-енд в Карпатах + Львів

Екскурсійно – гірськолижний тур в Карпати на Новий Рік.

Дата виїзду: з 30.12.2020 по 03.01.2021

Вартість туру: 3350 грн.


У програмі туру:

  • Гірськолижний курорт «Плай»;
  • Національний природний парк і озеро Синевир;
  • Найповноводніший водоспад Закарпаття «Шипіт»;
  • Унікальна середньовічна фортеця «Тустань»;
  • Новорічний Львів.
Програма туру
  • 1 День. 30.12.2020

    22:00 збір групи і виїзд від метро Житомирська.

    22:15 відправлення на автобусі в тур.

    23:30 посадка туристів в м. Житомир, центральний автовокзал (заправка БРСМ).

    3:45 посадка туристів в м. Рівне (окружна, готель Айвенго або Хуторок).

    6:00 посадка туристів в м Львів (місце збору: Стрийська окружна дорога, с. Солонка, заправка «ЛУКОЙЛ»)

    Точний час і місце збору уточнювати у керівника групи.

  • 2 День. 31.12.2020

    Приїзд і поселення в готель (при наявності вільних номерів). Сніданок.

    Виїзд на гірськолижну базу «Плай» http://play-karpaty.com/. (факультативно 100 грн/дор., 70 грн/діти до 12 років)

    На території гірськолижного комплексу знаходяться підйомники, найдовший з яких протяжністю 1200 м, перепад висот сягає 260 м. Прокладено гірськолижні траси як для досвідчених лижників, так і для початківців. Всього 5 трас – за складністю 3 червоні траси (середнього рівня), 2 сині (легкі) і чорні у верхній частині гори (складні). Для підйому використовуються підйомники фірми Doppelmayar довжиною близько 1 км.

    Підготовка схилів – професійні ратраки PistenBully, а також засніження і створення додаткового снігового покриву здійснюється за допомогою снігових гармат Nivis.

    Так само до ваших послуг: прокат спорядження, школа інструкторів, 5 ресторанів, SPA (басейн, сауна, джакузі, масаж, солярій, тренажерний зал), розважальний центр (боулінг, більярд, кінотеатр 5D, дискотека), дитячий майданчик.

    Повернення в готель.

    Підготовка до святкування Нового року.

    О 22:00 початок святкування Нового 2021 року з Карпатським колоритом в Бойківському стилі. Вас чекають страви закарпатської кухні, виступ ведучого, жива музика, конкурси та танці.

    Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів width= Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 1

  • 3 День. 01.01.2021

    Пізній сніданок.

    Виїзд на факультативну екскурсійну програму «Природні чудеса України». (350 грн./дор, 300 грн/діти до 12 років . У вартість: трансфер, послуги екскурсовода, вхідні квитки по програмі)

    Приїзд в мальовниче селище Пилипець, екскурсія до водоспаду «Шипіт» – один з найкрасивіших водоспадів України. Водоспад спадає численними мальовничими каскадами, загальна висота водоспаду 14 м.

    Виїзд до озера Синевир. По дорозі відвідання мінеральних джерел в с. Келечин.

    Пішохідна екскурсія по Національному природному парку «Синевир» з відвідуванням одного з семи чудес України – озера Синевир (висота озера 989 ​​м. над рівнем моря, глибина 8-20 м.).

    Озеро Синевир, його ще називають «Морським Оком», «Перлиною Карпат». І дійсно, якщо дивитися з висоти пташиного польоту, то погляду відкривається мальовнича картина – яскраво синя водна гладінь в зеленій гущавині лісів, з маленьким острівцем посередині. Озеро оточене віковими буками та смереками. Стовбури завщиною в декілька обхватів. Вода в озері настільки чиста, що можна бачити дно. Здалеку вода здається яскраво блакитною. Повітря тут як ніде свіже та легке, наповнене ароматом хвої. Здається, що його зовсім немає, дихається вільно і легко. Озеро – найбільше в Карпатах за площею. Знаходиться на висоті 989 метрів над рівнем моря. Середня глибина озера – 10 – 12 метрів, максимальна – 24 метри. Озеро утворилося в післяльодовиковий період.

    Колоритний обід в гуцульській Колибі (оплачується самостійно по меню).

    Переїзд до центру реабілітації бурих ведмедів. Основне завдання центру – реабілітація особин бурого ведмедя, які постраждали від стихійних лих і жорстокого ставлення людей, відродження природної популяції, адаптація до нових умов проживання.

    Повернення в готель.

    Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 2 Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 3 Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 4

  • 4 День. 02.01.2021

    Сніданок. Звільнення номерів.

    Виїзд в п. Урич до середньовічної фортеці Тустані.

    Тустань – пам’ятка історії та архітектури ІХ-ХVІ століття, тут існував дерев’яний місто-фортеця. Залишки цієї фортеці унікальні, вони не мають аналогів в Європі. Тому Тустань, разом з Урицькі скелі, включений до складу Державного історико-культурного заповідника.

    Основу фортеці в IX столітті заклало слов’янське плем’я білих хорватів, яким судилося стати одними з предків сучасних українців. Тустань була західним форпостом Київської Русі і важливим митним пунктом, через який пролягали середньовічні Соляний і Шовковий шлях. Тустань – «або велетнів це, або розбійників дім». Пізніше місто-фортеця став прикордонним і митним центром між Галицько-Волинським князівством і Угорщиною.

    Тут також зосереджено майже 300 наскальних зображень-петрогліфів (найчисленніша в усіх Карпатах): в основному це солярні знаки – символи Сонця, зображені у вигляді кіл, дисків, спарених і концертних кіл. Раніше, Урицькі скелі використовували як святилище. Тут можна побачити вершника на коні, вовка і лося, виконані в однаковій техніці. І найцікавіше двометровий зображення людського обличчя, вироблено на скелі. Вважають, що цей комплекс є святилищем астрономічно-календарного типу, пов’язаного з рухом солнца.В скелях вирубані гроти, підземні ходи, колодязь.

    Обід (самостійно)

    Виїзд до Львова. Пішохідна екскурсія «Вуличками новорічного Львова».

    Ви побачите найцікавіші архітектурні пам’ятки міста Львова, які входять до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: архітектурний ансамбль площі Ринок з 44 будинками XIV-XIX і 4 фонтанами, Королівський палац з італійським двориком, міську Ратушу, каплицю Боїмів, Латинський Костел, каплицю Кампіньянів, де зберігся найстаріший в Україні дзвін «Староюрскій», театр Опери та Балету та інші цікаві місця. Всі найвідоміші і найгарніші пам’ятки архітектури будуть побачені Вами.

    Вільний час у Львові.

    Вас не залишить без вражень вечірня прогулянка по місту, але повірте, що навіть львів’яни під час кожної прогулянки знаходять в місті щось нове – воістину львівський дворик або вулицю. Вдихнути колорит мало кому відомої боку старого міста знайшовши, приховані доріжки до дверей «Криївки», «Гасової лямпи», «Під синьою пляшкою», «Антикризова кнайпа», Мазох-кафе. Тут не тільки обігріють, нагодують народними стравами, але й подарують не забуваються враження.

    О 22:50 виїзд до Києва.

    Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 5 Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 6 Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 7
    Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів8 Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 9 Новорічний уік-енд 2021 в Карпатах + Львів 01

  • 5 День. 03.01.2021

    Приїзд до Києва, приблизно о 06:00 – 8:00 ранку.

Ціна туру

Вартість новорічного туру за 1 особу в грн. (автобус з Києва):

Номер стандарт — 3650 грн.

Раннє бронювання при покупці туру до 10.11.2020 – 3350 грн.

Номер стандарт покращений – 3900 грн.

Раннє бронювання при покупці туру до 10.11.2020 – 3700 грн.

– Діти з 3 до 12 років з двома дорослими в номері: 3150 грн.

До вартість туру включено:

  • проїзд на автобусі Київ – Мохнате – Львів – Київ;
  • проживання в готелі “Панська Ровінь” 2 ночі;
  • раннє поселення в готелі (при наявності вільних номерів);
  • 3 сніданки;
  • екскурсія по місту-фортеці Тустані;
  • екскурсія по м. Львів;
  • медична страховка;
  • послуги супроводжуючого групи.

Додаткові послуги за доп. плату:

  • Новорічний банкет з розважальною програмою (оплата обов’язкова відразу при покупці туру) – 1450 грн дорослі, 900 грн діти до 12 років.
  • Трансфер на гірськолижний курорт «Плай» (100 грн; діти до 12 років 70 грн.);
  • факультативна екскурсійна програма «Природні чудеса України» 350 грн. діти до 12 років 300 грн.;
  • вхідні квитки на додаткові екскурсійні об’єкти.

Екскурсії здійснюються при наборі мінімум 28 осіб.

"Новорічні тури в Карпати, Плай, Пилипець. Тури на Плай Новий рік, Новий рік 2021 Пилипець, тури на Синевир новий Рік, Новорічні тури 2021 рік. Новий рік Синевир Пилипець, закарпаття, тури на новий рік Україна, автобус карпати 2021, гірськолижні тури Україною, новий рік в Карпатах зустріти, ціни Пилипець новий рік

Замовити тур по Україні

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net