Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці

Маршрут туру: Маршрут туру: Київ - Житомир - Коломия - Шешори - Пістинь - Буковель - Галич - Крилос - Івано-Франківськ - Чернівці - Кам'янець-Подільський - Житомир - Київ

Фотография 1

Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці.

Новорічний екскурсійно-гірськолижний тур в Прикарпатті!

Дата виїзду: з 30.12.2020 по 04.01.2021

Вартість туру: від 3550 грн.

Дивитися програму на Різдво: Різдвяні Легенди Гуцульщини >>>

 

У програмі туру:

  • Неформальна столиця Покуття м.Коломия;
  • Гірськолижний курорт Буковель;
  • Резиденція Святого Миколая – Пістинь;
  • Шешори – мальовниче гуцульське село – Сріблясті водоспади;
  • Столиці Галицько-Волинського князівства – Галич, Крилос;
  • Столиця Прикарпаття – Івано-Франківськ, з обідом в сімейному ресторані-музеї;
  • Чернівці – “Маленький Париж”.
  • Вечірня театралізована екскурсія по Кам’янець-Подільській фортеці.
  • Святкування Нового 2021 року в ресторані готелю.
Програма туру
  • 1 День. 30.12.2020

    20:00 Збір групи в Києві на парковці біля станції метро Палац Україна (Подивитися місце збору групи >>>), і виїзд автобусом до м.Коломия Івано-Франківської області.

    22:30 зупинка і посадка туристів в м Житомир, центральний автовокзал.

    00.30 зупинка і посадка туристів в м Рівне.

    03:30 зупинка і посадка туристів біля м Львів, с. Гамаліївка.

    05.15 зупинка і посадка туристів в м.Івано-Франківськ.

  • 2 День. 31.12.2020

    07:00 – 08:00 – приїзд в м. Коломия. Поселення в готелі “Монарх”. (5 км. від міста Коломия)

    Сніданок у готелі. Виїзд в м.Коломия.

    Пішохідна екскурсія: “Вуличками стародавнього міста Коломия” – центр Покуття, місто-страж гуцульського духу і колориту, невичерпне джерело пізнання західно-української історії та культури зі справжньою архітектурою, яка збереглася з часів Австро-Угорської Імперії.

    Екскурсія по історичній частині міста, з відвідуванням місцевих музеїв і міських екскурсійних об’єктів:

    • музей «Писанка» – єдиний в світі музей писанок, зроблений у формі великого яйця зі скляними стінами, занесений в книгу рекордів Гіннеса. Експозиція музею налічує більш ніж 6000 розфарбованих яєць з більшості областей України та інших країн світу;
    • музей Гуцульщини – колекцію музею складають більше 22 тисяч виробів з дерева, металу, шкіри, пряжі з вишивкою;
    • музей історії міста Коломиї;
    • Коломийський драматичний театр – один з найстаріших театрів Галичини;
    • міська ратуша 1877 р .;
    • дерев’яна Благовещенська церква 1587 г. – найдавніша архітектурна споруда міста і багато іншого…

    Вільний час в місті.

    Бажаючим пропонується виїзд на факультативну екскурсійну програму «Зимові чудеса Гуцульських Карпат». (Факультативно 220 грн. – дорослі, діти до 12 років -190 грн.)

    Переїзд в Шешори – мальовниче гуцульське село, яке розтягнулося на кілька кілометрів уздовж бурхливої ​​гірської річки Пістиньки, відомої своїми Срібними водоспадами, а один з них – Шешорський гук – вважається одним з найкрасивіших водоспадів у Карпатах.

    Переїзд в Пістинь, невелике туристичне селище в Івано-франківській області. Тут, на території національного природного парку «Гуцульщина», в затишному куточку Карпатських гір, знаходиться резиденція Святого Миколая. (Вхідні квитки оплачуються додатково).

    У нас буде можливість зустрітися з самим Святим Миколаєм, побувати в його робочому кабінеті, де він читає і зберігає листи від дітей, а також заглянути в його спальню, де знаходяться чарівні подушки – якщо до них доторкнутися, то різдвяні бажання будуть виконані! У резиденції також знаходиться музей новорічно-різдвяних іграшок різних часів.

    Повернення в готель. Вільний час в готелі.

    Додаткові послуги в готелі:

    • ресторан,
    • бар,
    • кімната відпочинку з більярдом,
    • сауна на дровах з невеликим критим басейном,
    • безкоштовний WIFI.

     

    Підготовка до святкування Нового року.

    Святкування Нового 2021 року в ресторані готелю – банкетний стіл, музика, дискотека.

    Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 1 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 2 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 3

  • 3 День. 01.01.2021

    Сніданок у готелі.

    Виїзд на гірськолижний курорт Буковель (трансфер 300 грн. – дорослі, діти до 12 років – 220 грн.).

    Катання на лижах, сноубордах, санках, ковзанах (кращий в регіоні відкритий каток ТК Буковель).

    Інші розваги на ГК Буковель:

    • катання на малогабаритному скутері «Segway»;
    • катання на «Зорбі» (величезна прозора пластикова куля, яку штовхають з гірки, і вона котиться вниз, а людина в середині кричить від радості і адреналіну!);
    • відвідування «сноупарку» – обладнана спеціальна територія з різноманітними фігурами для катання – «Cноупарк для джіббінга». Парк підходить і початківцям, і сноубордистам, і лижникам зі стажем. Початківців інструктори навчать катанню на гірських лижах чи сноуборді, а тим хто катається – покажуть майстер-класи по джиббінг;прогулянка на сноубайках – велосипедах, призначених для пересування по снігу;
    • Для дітей: відвідування дитячого розважального центру «Леопарк».Сумарна протяжність трас на гірськолижному курорті Буковель близько 50 км (100% з них зі снігогенеруючим обладнанням). Серед всіх спусків, а їх в Буковелі 61 – 12 синіх (для новачків), 41 червоних (середніх по складності) і 8 чорних (для професіоналів). Найдовший спуск 5G – протяжність 2 кілометри.

    Повернення в готель.

    Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 4 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 5 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 6

  • 4 День. 02.01.2021

    Сніданок у готелі.

    Виїзд на факультативну екскурсійну програму «Столиці Галицько-Волинського князівства» зі смачним обідом в сімейному ресторані-музеї галицького побуту в м.Івано-Франківську, і дегустацією фірмових наливок. (Факультативно: екскурсія з обідом і дегустацією наливок для дорослого – 550 грн., Екскурсія з обідом без дегустації наливок 480 грн., Екскурсія з обідом для дітей до 12 років 450 грн.)
    ВАЖЛИВО – екскурсія замовляється заздалегідь і оплачується при бронюванні туру!

    Виїзд в Галич – один з найстаріших міст України. Екскурсія до руїн Старостинського замку, який раніше служив важливим оборонним об’єктом міста.

    Переїзд в Крилос – село, яке знаходиться на місці давнього Галича, столиці Галицько-Волинського князівства. Тут знаходилася головна святиня – Успенський собор, княжі і боярські палати, в яких зараз перебуває «Музей історії давнього Галича», монастир і Князівське джерело.

    Виїзд в Івано-Франківськ – столиця Прикарпаття.

    Обід в сімейному ресторані-музеї з дегустацією фірмових наливок (дегустація – за умови оплати послуги).

    Як тільки ви переступаєте поріг ресторану, одразу потрапляєте нібито в іншу епоху. Це не просто заклад громадського харчування, це своєрідний музей галицького побуту і кулінарії минулого століття. В меню і вивісках ресторану збережений мовний колорит Галичини минулої епохи, а також меблі, столярні вироби, печі та інші предмети побуту. Єдина в усьому світі мідно-лита кавоварка, старовинний буфет і комод з дзеркалом, в який дивилися ще галицькі пани, колекція старовинних столів і стільців, вишиті на полотнах картини, фігурки, виготовлені з любов’ю однією з кращих в світі майстринь-примітивістів, австро угорські кахельні печі, стіл, виконуючий бажання … і все це можна потрагать руками! Для дітей – цікава дитяча кімната. У це місце ви обов’язково захочете повернутися ще! Обід і дегустація супроводжується розповіддю про історію цього місця.

    Оглядова екскурсія по місту. Це одне з небагатьох міст, де в малозміненому вигляді збереглося минуле, в епіцентрі якого – 49,5-метрова ратуша з позолоченим кілька років тому куполом і довколишньою Ринковою площею.

    Центр Івано-Франківська прикрашають бароковий єзуїтський костел, вірменська церква, діюча синагога і старі будинки, в більшості схожі на іграшкові замки. Так само ви побачите: Майдан Шептицького, пам’ятник Діві Марії, Палац Потоцьких, Площа ринок, площа Міцкевича, Гетьманські Вали – пам’ятник 2000-літтю Різдва Христового, кафедральний собор, міську ратушу.

    Вільний час в Івано-Франківську.

    Повернення в готель.

    Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 7 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 8 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 9
    Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 10 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 11 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 12

  • 5 День. 03.01.2021

    Сніданок у готелі. Звільнення номерів.

    Виїзд в Чернівці.

    Оглядова екскурсія по місту Чернівці – “Столиці Буковини”:

    Екскурсія починається в найстарішій частині Чернівців – на Турецькій площі – і переходить на колишню площу Святого Хреста, звідки бере початок австрійська історія міста. Потім ми побуваємо на Центральній площі, де кожен день, рівно в 12, с балкона вежі Ратуші трубач грає мелодію «Марічки». Прогуляємося єдиною пішохідною вулицею – Ольги Кобилянської. Колись вона називалася Панською і двірники мили цю вулицю водою з милом по кілька разів на день. Потім, відвідавши головні храми Чернівців, пыдемо до Театрального майдану, який з 1905 р прикрашає міський театр. Чотири головних площі міста (Центральна, Філармонії, Театральна, Соборна), Музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської, Кафедральний собор, Органний зал, Георгієва церква (дерев’яна церква XVII ст.), Фонтанна площа і багато інших архітектурних та історичних пам’яток будуть зустрічатися на нашому шляху.

    Продовження екскурсії по головному корпусу Чернівецького Національного університету – колишньої резиденції митрополитів Буковини і Далмації (архітектурний пам’ятник ХIХв.).

    Під час екскурсії ми відвідаємо головний корпус резиденції, де побачимо розкішні зали, в яких митрополит влаштовував аудієнцію для високих гостей і де проходили єпархіальні засідання. Своєю красою і величчю вражає Синодальна зала, один з найбільш красивих в Європі. Він був прикрашений мармуром (звідси і сьогоднішня його назва – Мармурова). Не менший інтерес викликає зал засідань Священного синоду (сьогоднішній Червоний зал). Його стіни оздоблені китайським червоним шовком. На одній зі стін висять величезні венеціанські дзеркала, створені за старовинною технологією з п’яти шарів срібла. (Вхідні квитки оплачуються додатково).

    Обід (самостійно) і вільний час Чернівцях.

    Переїзд до Кам’янця-Подільського. Вільний час для самостійної прогулянки і вечері в місті.

    Кам’янець-Подільська фортеця – одна з найвидатніших пам’яток фортифікаційного мистецтва України – архітектурний лауреат конкурсу 7 чудес України, завжди вражало сучасників своєю міццю. У вечірній час доби, при дивовижній підсвічуванні прожекторів, фортеця ніби висить у повітрі над темним каньйоном.

    У вас буде унікальна можливість побувати в цьому кам’яному укріпленні і взяти участь у театралізованій вечірній екскурсії в супроводі гіда (факультативно 150 грн.).

    Збір групи і нічний переїзд до Києва.

    Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 13 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 14 Новорічні легенди Гуцульщини + Буковель і Чернівці 15

  • 6 День. 04.01.2021

    Прибуття в Київ 6:00 – 8:00 (час вказано орієнтовно).

Ціна туру

Вартість туру за 1 особу в грн. (Автобус з Києва, Житомира):

Номер «Стандарт»: 3550 грн.

Номер «Напівлюкс»: 3750 грн.

Номер «Люкс»: 3900 грн.

– Вартість за дітей до 12 років при проживанні з двома дорослими в номері: 3350 грн.

Доплата за одномісне розміщення 980 грн.

Новорічний банкетний стіл в ресторані готелю (ОПЛАТА ОБОВ’ЯЗКОВА) – вартість 1300 грн. для дорослих / 750 грн. для дітей до 12 років;

До вартість туру включено:

  • Проїзд на автобусі Київ – Коломия – Чернівці – Кам’янець-Подільський – Київ;
  • Проживання 3 ночі в готелі;
  • Раннє заселення в готель;
  • Харчування: 4 сніданки;
  • Оглядова екскурсія по м Коломия;
  • Екскурсійна програма по м.Чернівці;
  • Трансфер в м.Кам’янець-Подільський;
  • Супровід представником фірми;
  • Страховка (групова).
  • Доступ до WIFI на території готелю.

Додаткові послуги за доп. плату:

  • Вхідні квитки на екскурсійні об’єкти;
  • Факультативні екскурсії і трансфери;
  • Обіди, вечері, особисті витрати, сувеніри;
  • Прокат гірськолижного спорядження на г / к Буковель.
"Новий рік в Коломиї, Новий рік прикарпаття, відпочинок на Новий рік Коломия, новий рік 2021 Прикарпатті, екскурсії по Чернівцям, Новорічний тур тур Кам'янець-Подільський, Тури в Косів, Відпочинок Коломия, екскурсії музей писанки на Новий рік, Новий рік в Прикарпатті, відпочинок на Новий рік 2021 Коломиї, Буковель гірськолижний курорт, катання на Буковелі, резиденція Діда Мороза Пістинь, Водоспади Шешори, зимовий відпочинок, груповий екскурсійний тур .., новий рік 2021

Замовити тур по Україні

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net