Таємниці Хустського замку + Синевир на Новий рік!

Маршрут туру: Маршрут туру: Київ - Житомир - Пилипець - Сойми - Хуст - Велятино - Виноградів - Синевир - Іза - Ділове - Рахів - Яремче - Житомир - Київ.

Таємниці Хустського замку + Синевир на Новий рік!

Таємниці Хустського замку + Синевир на Новий рік 2021!

Новорічний автобусно – екскурсійний тур в Закарпатті

Дата виїзду: 29.12.2020 – 03.01.2021

Тривалість туру: 6 днів, 5 ночей, 4 активних дня.

Вартість туру: від 3950 грн.

 

У програмі туру:

  • Гірськолижний курорт Пилипець
  • Столиця Карпатської України м Хуст, таємничий Хустський замок;
  • Національний природний парк “Синевир”;
  • Водоспади «Шипот», «Труфянец», «Пробій»;
  • мінеральні джерела с. Сойми, с. Кілечін;
  • с. Іза – центр лозоплетіння;
  • центр реабілітації бурих ведмедів;
  • спа-відпочинок в термальних басейнах “Теплі води”
  • дегустація закарпатських сирів;
  • дегустація закарпатських вин;
  • географічний центр Європи;
  • Яблунецький перевал, Яремче;
  • Святкування Нового року з розважальною програмою.
Програма туру
  • 1 День. Вівторок 29.12.2020

    19:15 збір групи в Києві біля парковки станції метро Палац Україна і виїзд автобусом до м.Хуст Закарпатської обл.

    О 21:30 зупинка і посадка туристів в м Житомир, центральний автовокзал.

    Нічний переїзд.

  • 2 День. Середа 30.12.2020

    Приїзд в Пилипець (08:00 – 10:00 час вказано орієнтовно).

    Пилипецьвисокогірне село Міжгірського району, розташоване на березі невеликої річки Плошанка, на висоті 750 м над рівнем моря, біля підніжжя гори Гимба.

    Пішохідна прогулянка до водоспаду“Шипіт” – одному з найкрасивіших водоспадів Західної України. (Вхідний квиток оплачується додатково).

    Підйом на панорамному підйомнику (канатно-крісельній дорозі) до середини гори Гимба, звідки відкривається панорамний вид на полонину Боржаву (факультативний екскурсійний підйом вверх/вниз 140 грн / дор, 80 грн / діти).

    Сніданок біля підніжжя гори в місцевому кафе (самостійно).

    Переїзд по Міжгірському району з відвідуванням мінеральних джерел в с. Сойми і с. Килечин.

    Виїзд в м. Хуст, Закарпатської області., розміщення в готелі «Карпати».

    Пішохідна екскурсія до Хустського замку – фортифікаційній споруді XI-XVIII ст. Руїни замку розташовані на вершині високої гори, яка нависає над містом. Кам’яні укріплення були закладені ще в 1090 р. У 1191 р вже існував замок. У 1242 р його захопили і спустошили татари. У XIV ст. замок відбудували. З тих пір він був відомий як зміцнення, яке захищало Мараморошське королівство і соляні рудники. На вершині гори відкривається дивовижна панорама Хустського району.

    Вечірня оглядова екскурсія по м Хуст – це місце, де річка Ріка вливається в Тису, біля підніжжя конусоподібної гори, на вершині якої руїни старого замку. Шарм провінції доповнює факт: саме в Хусті в 1939 році було проголошено незалежну державу – Карпатську Україну, зі столицею в місті Хуст. Прогулянка містом познайомить вас з діючою синагогою ХІХ ст., з середини спорудження вражає прекрасними настінними розписами. Далі пройде шлях в Лютеранський храм св. Єлізавети, його гострий шпиль чудово видно з Замкової гори, а також вашій увазі – інші пам’ятки міста.

    Вільний час.

    Фотография 1 Фотография 2 Фотография 3
    Фотография 13 Фотография 14 Фотография 15

  • 3 День. Четвер 31.12.2020

    Сніданок у готелі.

    Факультативна екскурсійна програма “Природні чудеса України – Озеро Синевир”. (Дорослі – 400 грн., Діти до 12 років – 300 грн., з вхідними квитками і гідом).

    Виїзд на Синевирський перевал (1000 м), де можна насолодитися прекрасними пейзажами Карпатської природи, подихати гірським повітрям, сфотографуватися на пам’ять.

    Экскурсійна програма по Національному природному парку «Синевир»і озеру Синевир.

    Озеро Синевир, його ще називають “Морським Оком”, “Перлиною Карпат”. І дійсно, якщо в літній період дивитися з висоти пташиного польоту, то погляду відкривається мальовнича картина – яскраво синя водна гладінь в зеленій гущавині лісів, з маленьким острівцем посередині. Озеро оточене віковими буками та смереками, стовбури яких товщиною в кілька обхватів. Вода в озері настільки чиста, що можна бачити дно. Здалеку вода здається яскраво блакитною. У зимовий період Синевир заворожує – це казкове царство снігу і тиші. Смереки стоять під білою ковдрою, лише час від часу під тихе шелестіння звільняють гілки від важкого снігового покриву. Повітря тут, як ніде, свіже і легке, наповнене ароматом хвої. Здається, що його зовсім немає, дихається вільно і легко. Озеро – найбільше в Карпатах за площею, утворилося в післяльодовикового періоду. Знаходиться на висоті 989 метрів над рівнем моря. Середня глибина озера – 10-12 метрів, максимальна – 24 метри.

    Вільний час. Колоритний обід в гуцульській Колибі (самостійно)

    Переїзд до центру реабілітації бурих ведмедів. Основне завдання центру – реабілітація особин бурого ведмедя, які постраждали від стихійних лих і жорстокого ставлення людей, відродження природної популяції, адаптація до нових умов проживання.

    Повернення в готель. Підготовка до святкування Нового 2021 року.


    Фотография 4 Фотография 5 Фотография 6

  • 4 День. П'ятниця 01.01.2021

    Сніданок у готелі.

    Вашій увазі пропонуються 2 факультативні екскурсії – відвідування термальних басейнів «Теплі води» в Велятино, і «Родзинки Закарпаття» з можливістю відвідування дегустації закарпатських вин в Будинку вин Сім’ї Поличка (дегустація сплачується додатково).

    Вартість за обидві екскурсії – 230 грн. з людини.

    При покупці однієї з екскурсій – 150 грн. з людини.

    Виїзна факультативна екскурсія – відвідування термальних басейнів «Теплі води» в селі Велятино.

    Термальна вода санаторію приваблює надзвичайним вмістом йоду й брому (останній має сильну заспокійливу дію), і отримують її зі свердловини глибиною майже кілометр. Вона подібна до вулканічної лави: має температуру від +45 до +60 градусів за Цельсієм. Перед наливом в ванни її охолоджують до температури людського тіла. Мінералізація (збагачення) місцевої “чудо-води” досягає до 100 грам на літр, у той час як морська вода має всього три грами. (Вхід на територію платний).

    Повернення в м Хуст. Вільний час для самостійного обіду.

    Виїзд на факультативну екскурсійну програму «Родзинки Закарпаття».

    Першим нас зустрічає село Велика Копаня – Столиця близнюків. Невелике село занесено в Книгу Рекордів Гіннеса України завдяки унікальному джерелу джерельної води «Чіргів» і б’є всі рекорди України за народженням близнюків і двійнят. Імовірність того, що у жителів цього села, які вживають воду з джерела, народяться близнюки – дуже висока. Унікальна вода розвозиться десятками літрів по всьому Закарпаттю тим людям, що сподіваються на диво народження.

    Виїзд в угорське місто Севлюш ("Виноградів) – старовинне місце над Тисою.

    Оглядова екскурсія по місту: руїни середньовічного замку «Канків», розкішний палац баронів Перені, навколо якого розкинувся великий парк з екзотичними деревами, костел Вознесіння ХІІІ – ХV ст, монастир і костел францисканців XVI століття, будівля Угочанського жупанату ХІХ століття. У місті мирно живуть люди різних національностей і віросповідань, розмовляють різними мовами, але цілком розуміють один одного і зберігають свої традиції і культуру з давніх часів. Виноградів по праву вважається найтеплішим містом України, з найчистішим повітрям і смачною питною водою.

    Дегустація закарпатських вин біля підніжжя Чорної гори в «Будинку вина сім’ї Поличка» (Факультативно 150 грн.). Будинок вина «Гостинна садиба родини Михайла Поличка» знаходиться на околиці м Виноградів, на південно-західному схилі Чорної гори, лісовий масив якої є державним заповідником , а на низьких схилах влітку ростуть сади і виноградники.

    Будинок вина пропонує для дегустації вина, виготовлені з винограду, вирощеного на місцевості, що знаходиться на рівні відомої гори Токай в Угорщині. Презентаційною картою будинку вина є ординарне сухе вино «Каберне Совіньйон». Виноградник цього сорту має вік більше 50-ти років, кущі – з великим запасом твердої деревини, тому вино має великий вміст танінів, антиоксидантів, мікроелементів і цукру.

    Повернення в готель. Вільний час.


    Фотография 4 Фотография 5 Фотография 6

  • 5 День. Субота 02.01.2021

    Сніданок у готелі. Звільнення номерів.

    Переїзд в с. Іза, де на базі вівцеферми розташована відома сімейна сироварня, в якій працюють справжні ентузіасти своєї справи. На ній виробляється 15 видів делікатесів з овечого і коров’ячого молока, а також кілька видів ковбас. Деякі сири виготовляються за особливою рецептурою, якої немає ні в якій іншій сироварні України.

    Вашій увазі пропонується екскурсія по сироварні, з розповіддю про технології сироваріння, і дегустацією 8 сортів сиру з вином або кавою / чаєм. Вся продукція – екологічно чиста, «Made in Закарпаття». Після цього можна буде придбати вподобаний вам сорт прямо на місці.

    Іза здавна вважається столицею лозоплетіння. У нас буде можливість відвідати місцевий сувенірний ринок і придбати вироби з лози за помірними цінами.

    Виїзд на екскурсійну програму: Центр Європи – Рахів – Яремче.

    Переїзд в село Ділове – географічний Центр Європи.

    Відвідування Колиби-музею гуцульського побуту.

    Приїзд в Рахів – «центр Закарпатської Гуцульщини».

    Місто дуже цікаво розташоване і знаходиться у вузькій улоговині між горами. Перша письмова згадка про місто датується тисяча чотириста сорок сьомим роком. Вже тоді воно мало власну печатку і герб, належало до володінь угорських королів. За однією з версій, назва походить від слова “рахувати”, оскільки місто лежало на торгових шляхах і купці, зупиняючись тут, перераховували гроші. Високогірне місто в Україні – середня висота становить 820м над рівнем моря, а перепад висоти між вулицями складає 600м (400-нижня і 1000 – верхня відповідно).

    Далі наша дорога слідує біля самого високогірного водоспаду Карпат “Труф’янець”, а також через Яблунецький перевал – 931 м. Висоти над рівнем моря, звідки відкривається дивовижний краєвид на Карпатські гори.

    Переїзд в м. Яремче. Екскурсійна програма по місту Яремче – “перлині Карпат”. Місто, яке розташоване на скелястому березі Прута, дозволить зануритися в світ мальовничої природи та гуцульського колориту. Відвідування водоспаду «Пробій», сувенірного ринку.

    Вільний час в Яремче.

    Виїзд до Києва. Нічний переїзд.


    Фотография 4 Фотография 5 Фотография 6

  • 6 День. Неділя 03.01.2021

    Приїзд до Києва приблизно о 06:00 – 8:00 ранку.

Ціна туру

Вартість туру за 1 особу в грн. (Автобус з Києва, Житомира):

Стандарт двомісний / тримісний: 3950 грн.

Стандарт + (новий корпус) двомісний / тримісний: 4200 грн.

Дитина з 3 до 12 років з двома дорослими в номері: 3600 грн.

Доплата за одномісне розміщення: 980 грн.

Новорічна банкетна програма (ОПЛАТА ОБОВ’ЯЗКОВО, при бронюванні)

– 1700 грн. дорослі, 900 грн. діти до 12 років.

До вартість туру включено:

  • Проїзд на автобусі: Київ – Пилипець – Сойми – Хуст – Іза – Ділове – Рахів – Яремче – Київ;
  • Проживання в готелі “Карпати” м. Хуст;
  • Харчування 3 сніданки;
  • Оглядова екскурсія по м Хуст;
  • Оглядова екскурсія по Хустському замку;
  • Трансфер в с. Іза;
  • Трансфер та екскурсійна програма центр Європи, Рахів, Яремче;
  • Страхування;
  • Послуги супроводжуючого.

Додаткові послуги за доп. плату:

  • Новорічна банкетна програма (оплата обов’язкова) – вартість уточнюється.
  • Обіди та вечері.
  • Особисті витрати, сувеніри.
  • Вхідні квитки на екскурсійні об’єкти.
  • Факультативні екскурсії.
"Новий рік 2021 Закарпатті, Новий рік у Буковелі, гірськолижні тури в Закарпатті, автобусні тури в Закарпатті, ціни Новий рік карпати, Новий рік 2021 Буковель, Новий рік в Ясіня, Автобус Київ, Ясіня, Буковель на Новий рік 2021

Замовити тур по Україні

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net