Логотип

ТОВ"Вояж Організейшн Груп"
Zakazvog@ukr.net
viber 073 469 00 68
093 723 10 33
095 611 55 41
044 332 67 42
г.Київ,ул О.Теліги 3 оф.94

Готельний рекреаційно-лікувальний комплекс Solva Resort & SPA

Тип закладу:Готельний рекреаційно-лікувальний комплекс Solva Resort & SPA
Тип харчування:Ресторанне
Відстань до бювету:Бювет на 1 поверсі
Адреса:Україна, Закарпатська обл., Свалявський район, село Поляна, санаторій «Сонячне Закарпаття»
Критий басейн:так .Відкритий басейн:так .
Бронювання номерів
+38 (093) 723-10-33 +38 (095) 611-55-41

Готельно-лікувальний комплекс “Сольва” Поляна

Розташування

Комплекс розташований поблизу санаторію «Сонячне Закарпаття» — це велика бальнеологічна гастроентерологічна здравниця, знаходиться на висоті 340 м вище рівня моря у Північно-Східних підніж Вигорлат-Гутинського (Вулканічного) хребта Карпат в урочищі Тихий на місці колишнього мисливського будинку австрійського графа Шенборна-Бухгейма.

«Solva Resort & SPA» пропонує прекрасні умови проживання, які будуть до смаку навіть найвибагливішим гостям. У головному корпусі комплексу знаходиться 65 номерів, розрахованих для проживання 130 осіб. До Ваших послуг будиночки в лісі, де можна усамітнитися, відчути спокій та гармонію.

Послуги

65 комфортабельних номерів, Wi-Fi, бювет з мінеральною водою, відкритий і критий басейни, російська, турецька лазні, фінська сауна, ресторани і бари, конференц-сервіс, тренажерний зал і фітнес послуги, тенісні корти, прокат спортивного інвентарю, дитячий майданчик з гірками і гойдалками, перукарня, служба Room Service, послуги консьєржа, послуги пральні, парковка, цілодобова охорона, замовлення і доставка квитків на всі види транспорту, екскурсійне обслуговування, трансфери і транспортні послуги.

Лікування та оздоровлення

У лікарні комплексу “Сольва” для оздоровлення застосовуються найсучасніші методи і добре зарекомендували себе процедури. Лікувальні процедури призначаються після консультації лікаря на підставі результатів ультразвукової діагностики, і проводяться із застосуванням новітнього обладнання.

Розваги і спорт

У готельному комплексі гості завжди знайдуть заняття на будь-який смак, в будь-який час року, незалежно від погоди.
Гостям, які віддають перевагу активному відпочинку, готель пропонує відвідати тенісні корти, майданчик для волейболу, більярдна кімната, критий і закритий басейни, лазні.

Послуги для дітей

Дитячий майданчик з гірками і гойдалками. Дитячий басейн на вулиці з фонтаном.

Проживання

Семиповерхова будівля центрального корпусу побудовано за оригінальним архітектурним проектом, де знаходиться 65 номерів, розрахованих для проживання 130 осіб. Так само до послуг дерев’яні будиночки в лісі, де можна усамітнитися, відчути спокій, який не порушить ніщо.

Водопостачання

Холодна і гаряча вода цілодобово.

Конференц-сервіс

Готельний комплекс Solva Resort & SPA – ідеальне місце для проведення будь-яких корпоративних і бізнес заходів, а також весіль, банкетів.
До ваших послуг сучасний конференц-зал на 120-150 місць, площею 350 кв.м. з можливістю різних варіантів оформлення і використанням новітньої відео і аудіо апаратури, великого дисплея, сучасного светозвукового обладнання, розмножувальної техніки та засобів зв’язку.

Харчування

Основою будь-якого природного процесу є гармонія, і в основу кулінарії Solva Resort & Spa покладено саме цей принцип. Саме гармонія смаку лежить в основі Закарпатської кухні, яка є пріоритетною.
• На першому поверсі головного корпусу знаходиться ресторан “SOLVA”, який розрахований на 120 місць. Кожен гість може вибрати для себе найбільш зручну систему харчування: по системі «все включено», напівпансіон або харчування на замовлення. З метою оздоровлення фахівці розробили дієтичне меню.
• на території комплексу знаходиться ресторан “КОЛИБА”, який виконаний в традиційному гуцульському стилі з оригінальним дизайном. Особливою популярністю користуються страви на мангалі, і готують їх прямо в приміщенні, де знаходиться сам вогнище (ватра), тому відвідувачі можуть самі спостерігати за приготуванням замовлених страв.
• Не виходячи з готелю, розмістившись на м’яких зручних диванах в холі, ви зможете приємно провести час в Лобі-барі, який працює цілодобово. Приємна музика, невимушена атмосфера, широкий вибір напоїв роблять бар прекрасним місцем, як для ділових, так і для романтичних зустрічей.
• На п’ятому поверсі головного корпусу можна приємно розслабитися Лаунж-бар, який пропонує комфортний, невимушений відпочинок під легку лаунж музику. Нетрадиційний дизайн, що запам’ятовується, зручні меблі та приглушене світло наповнюють лаунж бар атмосферою затишку і спокою. А карта наших напоїв задовольняє навіть найвибагливішого гостя.

Розміщення з домашніми тваринами

Перебування з тваринами заборонено!

Як доїхати

Залізничним транспортом: до станції Свалява, від вокзалу на маршрутному автобусі до санаторного комплексу «Сонячне Закарпаття», або на таксі.
Літаком: до аеропорту м.Ужгород. Від аеропорту на таксі, або на маршрутному автобусі, який відходить з автостанції (рейс «Ужгород-Свалява» до санаторного комплексу «Сонячне Закарпаття»).
На автомобілі: напрямок з Києва, Харкова, Москви – до Львова, потім по Ужгородському напрямку через Стрий в сторону Сваляви до с.Поляна
За додатковою домовленістю надає послуги перевезення з Львова, Ужгорода, Сваляви.

Найближчі аеропорти:: м. Ужгород — 75 км,м. Львів — 198 км, м. Київ — 850 км

Відстань до районного центру та залізничної станції Свалява — 11 км.

Всі ціни мають інформаційний харктер остаточну ціну розраховує менеджер після бронювання заявки

Офіційні ціни 2021 номерів в готелі “Сольва” Поляна

Категория номераКількість чоловік в номері 
ВВ
( із сніданками)
FB
(з 3-х разовим харчуванням та базовим лікуванням)
Стандарт одномісний115802180
Стандарт223803580
Стандарт (мансардний)223153515
Твін225753775
Твін (мансардний)225103710
Напівлюкс227003905
Люкс230954295
Люкс (мансардний)229654165
Еліт248005830
Апартаменти21430015760
Коттедж
(2-кімнатний)
2+23300-
Деревяний дім
((сніданок не включено)
2+47000-
Додаткове місце в номерах14001080
Дитяче ліжечко
(сніданок не включено)
1100

Включено у вартість
• проживання,
• замовлене харчування ,
• парковка,
• тренажерний зал, басейн.
базове лікування (при вартості FB) :,
– Консультація лікаря гастроентеролога;
– Прийом мінеральної води «Поляна Квасова»;
– Мінеральні та штучні ванни (хвойні, бішофітові, з морською сіллю);
– Лікувальний душ (висхідний, циркулярний)
– Інгаляції (з мінеральною водою, масляні, з фітопрепаратами);
– Дієтичне харчування;
– Апаратна фізіотерапія (різні види електролікування);
– Функціональна діагностика (ЕКГ);

У вартість котеджу не входить базове лікування!

У вартість не входить: туристичний збір 1% від проживання.

Розрахунковий час:
• Заїзд c 14:00
• виїзд до 12:00

Номерний фонд в готельно-лікувальному комплексі “Сольва” Поляна

2-МІСНИЙ 1-КІМНАТНИЙ «СТАНДАРТ» (13 НОМЕРІВ, 22-24 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), двоспальне ліжко, робочий стіл, шафа-купе, телевізор (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар, балкон.

Стандарт 1 Стандарт 2 Стандарт3 Стандарт 4

2-МІСНИЙ 1-КІМНАТНИЙ «СТАНДАРТ» (МАНСАРДНИЙ) (4 НОМЕРИ, 22 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), двоспальне ліжко, робочий стіл, шафа-купе, телевізор (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар;

Стандарт мансардний 1 Стандарт мансардний 2 Стандарт мансардний 3 Стандарт мансардний 4

2-МІСНИЙ 1-КІМНАТНИЙ «ТВІН» (24 НОМЕРІВ, 33 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), два односпальні ліжка, робочий стіл, крісла, шафа-купе, телевізор (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар, балкон.

Стандарт твін  1 Стандарт твін  2 Стандарт твін 3 Стандарт твін 4

2-МІСНИЙ 1-КІМНАТНИЙ «ТВІН» (МАНСАРДНИЙ) (3 НОМЕРА, 30 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), два односпальні ліжка, робочий стіл, крісла, шафа-купе, телевізор (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар;

Стандарт твін мансардний  1 Стандарт твін мансардний  2 Стандарт твін мансардний 3 Стандарт твін мансардний4

2-МІСНИЙ 1-КІМНАТНИЙ «НАПІВЛЮКС» (3 НОМЕРА, 38 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), двоспальне ліжко, робочий стіл, диван, шафа-купе, сейф, телевізор (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар, 2 балкона.

Напівлюкс 1 Напівлюкс  2 Напівлюкс3 Напівлюкс 4

2-МІСНИЙ 2-КІМНАТНИЙ «ЛЮКС» (11 НОМЕРІВ, 40 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), двоспальне ліжко, робочий стіл, диван, шафа-купе, сейф, 2 телевізори (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар, 2 балкона.

люкс 1 люкс  2 люкс3 люкс 4 люкс 5 люкс 6

2-МІСНИЙ 2-КІМНАТНИЙ «ЛЮКС» (МАНСАРДНИЙ) (4 НОМЕРИ, 38 КВ.М)

У номері: суміщений санвузол (туалет, умивальник, душова, фен, банні халати, косметика), двоспальне ліжко, робочий стіл, диван, шафа-купе, сейф, 2 телевізори (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар.

люкс мансардний 1 люкс мансардний 2 люкс мансардний3 люкс мансардний 4 люкс мансардний 5 люкс мансардний 6

2-МІСНИЙ 2-КІМНАТНИЙ «ЕЛІТ» (2 НОМЕРИ, 63 КВ.М)

У номері: 2 суміщених санвузла (туалет, умивальник, душова, ванна, біде, фен, банні халати, косметика), двоспальне ліжко, м’яка частина, крісла, робочий стіл, столовий меблевий гарнітур, шафа-купе, сейф, 2 телевізори (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар, 2 балкона + тераса з плетеними меблями

ЕЛІТ 1 ЕЛІТ  2 ЕЛІТ3 ЕЛІТ 4 ЕЛІТ 5

2-МІСНИЙ 2-КІМНАТНИЙ «АПАРТАМЕНТИ» (1 НОМЕР, ПЕНТХАУС 145 КВ.М)

У номері: 2 спальні кімнати, 2 суміщених санвузла (туалет, умивальник, душова, ванна, фен, банні халати, косметика) двоспальне ліжко в кожній кімнаті, м’яка частина, крісла, камін, робочий кабінет, шафа-купе, сейф, 2 телевізори (кабельне ТБ), кондиціонер, міні-бар, велика тераса з розсувними вікнами і плетеним меблевим гарнітуром.

Апартаменти 1 Апартаменти  2 Апартаменти 3 Апартаменти 4 Апартаменти 5 Апартаменти 6 Апартаменти 7 Апартаменти 8 Апартаменти 9

Оздоровлення в готелі “Сольва” Поляна

Лікувальна база в в готелі “Сольва” Поляна

Основою лікування в Solva Resort & SPA є використання природної мінеральної води « Поляна Квасова», як для пиття, так і для різноманітних SPA-процедур. Лікування повинно тривати не менше трьох тижнів.

Лікування починається після консультації лікаря, який проводить обстеження пацієнта за допомогою ультразвукової діагностики, кардіограми. Після цього лікар призначає відповідні процедури, а також режим прийому води. Особлива увага приділяється дієтичному харчуванню. Повноцінне і правильно збалансоване харчування допоможе організму впоратися з будь-яким захворюванням успішніше.

Про здоров’я гостей готелю дбають кваліфіковані лікарі, уважні медсестри, досвідчені фізіотерапевти, спеціалісти з реабілітації та ін. медичний персонал. Щоденний розклад процедур, масажів, ванн і питного лікування потрібно обов’язково дотримуватися, і через недовгий час ви неодмінно відчуєте результат.

Водні процедури

Мінеральні і штучні ванни – застосовуються при захворюваннях нервової системи – астенічних синдромах, неврастенії, вегето-судинна дистонія. Ванни допомагають врегулювати баланс різних відділів центральної і вегетативної нервової систем, мають виражений заспокійливий ефект; вони показані також при захворюваннях серцево-судинної системи, мають вираженe коронаролітичну дію, нормалізують артеріальний тиск, знижують частоту серцевих скорочень – тобто показані при ішемічній хворобі серця, гіпертонії і т.д. При необхідності використовуються добавки до ванн: хвоя, морська сіль, бішофіт і т.д

До послуг гостей:

• Мінеральна ванна
• Вихрова ванна + джакузі
• Сірководнева ванна

Лікувальні душі

Лікувальні душі – це водолікувальні процедури, при яких на організм здійснює температурний і механічний вплив струміня води певної температури і тиску. На відміну від ванн та інших водних процедур, душ Шарко, циркулярний душ, висхідний душ, і підводний душ-масаж механічно дратують не тільки верхні шари шкіри, але і більш глибокі тканини: підшкірно-жирову клітковину, м’язи, судини і внутрішні органи. Таким чином, лікувальні душі підвищують тонус шкіри і всього організму, активно впливають на тонус кровоносних судин і діаметр їх просвіту, покращують здатність клітин сприймати живильні речовини, стимулюють імунну систему, заспокоюють і знімають спазми.

Підводний душ-масаж – покращує крово- і лімфообіг, мікроциркуляторні процеси, живлення тканин, стимулює обмін речовин в тканинах і прискорює розсмоктування запальних вогнищ. Залежно від використовуваних прийомів впливу на шкіру, підшкірні тканини і м’язи, підводний душ-масаж може бути як розслаблюючим, так і тонізуючим.

Душ Шарко – якщо вас найбільше цікавить питання схуднення і боротьби з целюлітом, то душ Шарко – саме те, що вам треба. Крім цього відбувається поліпшення крово- і лімфо кровообігу, підвищення тонусу шкіри і м’язів, оздоровлення імунної системи, нормалізація ваги, які спостерігаються після курсу процедур. Уже після першого ж сеансу ви літаєте, як на крилах. Почуття легкості у всьому тілі, загальний тонус, випарується роздратування і втома. Через 5-10 процедур ви помітите зменшення обсягів, розігне спину, порадієте пружній шкір і м’язам.

Циркулярний душ – тонкі струмені здійснюють колючу дію, подразнюючи периферичні рецептори. Внаслідок цього, циркулярний душ надає загальнозміцнюючу і тонізуючу дію, підвищує емоційну і фізичну активність, сприяє виведенню шлаків і токсинів, збільшує приплив крові до всіх внутрішніх органів. Циркулярний душ є чудовим засобом для лікування целюліту і жирових відкладень, зняття болю в хребті, зміцнює серцево-судинну систему, підвищує загальний тонус, посилює імунітет, сприяє загартовуванню організму.

Висхідний душ – призначений для впливу на найніжніші та інтимні ділянки Вашого тіла. Такий масаж дуже корисний при статевій слабкості, геморої і простатиті. Хвороби, що викликають тільки сором і вкрай негативні емоції, можна лікувати дуже приємним і безболісним способом. При застосуванні спостерігається поліпшення кровопостачання тазової області і прискорення розсмоктування запальних процесів.

Очищаючі процедури

Вплив мінеральної води на організм, що належить до методів відновної терапії, характеризується особливою м’якістю і силою.

Механізми позитивного впливу мінеральної води на здоров’я людини різноманітні:
– по-перше, високомінералізована вода містить велику кількість цінних мінеральних сполук, макро- і мікроелементів, необхідних людському організму для нормального функціонування.
– по-друге, молекулярна структура води має «пам’ять», і мінеральна вода, що володіє «здоровою» і природньою структурою, ідентична рідині, яка повинна міститися в клітинах здорової людини. Тому така вода біологічно активна і, коли потрапляє в організм, рідина, що міститься в клітинах тканин, відповідно, сприймає «здорову», «цілющу» структуру.
– по-третє, завдяки зпричиненому нею тиску, свого роду м’якому масажу, вона активізує захисні, регенеративні і видільні процеси в тканинах, очищає і тонізує організм.

Серед очищаючих процедур, найбільш користуються попитом:

• Кишкова зрошення з мінеральною водою
• Гінекологічне зрошення з мінеральною водою
• Гінекологічне зрошення з мінеральною водою і відварами трав
• Тюбаж з мінеральною водою і сорбітом
Мікроклізми: з мінеральною водою; відварами трав; відварами трав і маслом обліпихи; з підселенням мікрофлори

Гідроколонотерапія

Гідроколонотерапія – це апаратне, глобальне очищення кишечника з використанням великої кількості рідини. Гідроколонотерапія є поширеним способом виведення застійного кишкового вмісту за допомогою спеціального розчину, або очищеної води заданої температури і тиску. Це природна процедура, що не порушує природний механізм функціонування кишечника, яка ефективна при лікуванні багатьох недуг.

Найбільш поширені серед них:

• запори, діарея, гази і здуття живота;
• депресія і порушення сну;
• часті простудні та респіраторні захворювання;
• проблемна шкіра;
• підвищений тиск, головний біль;
• зайва вага, ожиріння;
• постійна слабкість, низька працездатність;
• алергічні реакції;
• неприємний запах тіла, несвіже дихання.

Метод гідроколонотерапії використовується після професійної консультації лікаря, під наглядом спеціально навченого фахівця за допомогою сучасного якісного обладнання.

Фізіопроцедури

Апаратна фізіотерапія використовується в Solva Resort & SPA як один з методів реабілітації, а також при захворюваннях органів дихання, нервової системи, шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату. Методи фізіотерапії чинять активний біологічний вплив на організм людини, регулюючи його життєві функції, підвищуючи опірність до шкідливих впливів навколишнього середовища, і надають багатосторонню дію: протизапальну, спазмолітичну, знеболювальну, седативну, регенеративну. Фізіотерапія є одним з найбезпечніших методів лікування на сьогоднішній день.

За допомогою сучасного обладнання, проводиться широкий спектр фізіотерапевтичних процедур:

• Магнітотерапія.
• Діадинамотерапія.
• Електрофорез.
• Дарсонвалізація.
• Ультразвукова терапія.
• УВЧ терапія.
• Інгаляції.
• Пресотерапія.

Масаж

Найбільш ефективні види масажів:

Загальний класичний – регулює функції внутрішніх органів, стимулює дихання, травлення, кровообіг та інші фізіологічні процеси, при цьому поліпшуються окисні, теплорегулюючі процеси, тканинний обмін речовин, сильний вплив виявляється безпосередньо на шкіру і м’язи;

Лікувальний – один з найпопулярніших і ефективних фізіотерапевтичних методів лікування, він застосовується як самостійна лікувальна процедура, а також як допоміжна (наприклад, для посилення дії лікарських препаратів); згідно дослідження лікарів, майже в 60% випадків регулярний масаж голови, комірцевої зони і спини допоміг нормалізувати тиск і усунути симптоми хронічної втоми, депресії, головного болю;

Антицелюлітний масаж, спрямований на комплексне поліпшення стану стінок кровоносних судин, стимуляцію припливу і відтоку крові лімфи і міжклітинної рідини в певних частинах організму за допомогою спеціальних масажних технік, все це призводить до швидкого, потужного і стабільного результату: усунення целюліту і надлишків жирових відкладень, і, як наслідок, – позбавлення від зайвих кілограмів;

Дитячий масаж — це дуже ефективний метод лікування і профілактики більшості захворювань у дітей. Для кожної дитини завжди приємні дотики матусі. Навіть найпростіше погладжування принесе малюкові масу задоволення, а також – надасть необхідний лікувальний вплив. Масаж корисний при кишкових кольках, покращує роботу опорно-рухового апарату, нормалізує роботу центральної нервової системи та системи кровообігу. Масаж – хороший спосіб підвищити загальну опірність організму.

Мінеральна вода

Вода «Поляна Квасова» – є основою лікування гостей готелю “Сольва”. Яким чином слід пити мінеральну воду, в який час доби і в будь дозуваннях, щоб досягти максимального оздоровлюючого ефекту, індивідуально кожному гостю допоможе визначити лікар лікарні.
Бювет з мінеральною водою знаходиться в холі головного корпусу комплексу.

Дану мінеральну воду застосовують при лікуванні гастритів, гастродуоденітів, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, тобто вона показана 75-80% всіх гастроентерологічних хворих, які потребують санаторного лікування.

Крім того вода «Поляна Квасова» застосовується при лікуванні захворювань гепатобіліарної системи (гепатити, холецистити і т. д.), Підшлункової залози (панкреатит), сечовидільної системи (оксалурія і уратурія), хворобах обміну речовин (цукровий діабет, подагра), сприяє відновленню гепатоцитів (клітин печінки), ліквідує можливість каменеутворення в жовчному міхурі. Таким чином, за своєю дією на скорочення жовчного міхура наша вода нічим не поступається Нафтусі або Моршинській. Унікальність води в підвищеному протівореідівній дії, тобто її дія не закінчується після від’їзду з «Solva», і хвороби не дають про себе знати роками !.

Спеціалізація санаторію

• захворювання гастроенторологічного профілю;
• захворювання гепатобіліарної системи (жовчного міхура і жовчних проток);
• захворювання сечовидільної системи;
• захворювання, пов’язані з обміном речовин;
• захворювання центральної і периферичної нервової системи;
• захворювання серцево-судинної системи;
• гінекологічні захворювання;
• захворювання верхніх дихальних шляхів;
• захворювання опорно-рухового апарату.

Фотогалерея в готельний рекреаційно-лікувальний комплекс Solva Resort & SPA

Фото 1 Фото 2 Фото 3 Фото 4 Фото 5 Фото 7 Фото 8 Фото 9 Фото 10 Фото 11 Фото 12 Фото 13 Фото 14 Фото 15 Фото 16 Фото 17 Фото 18 Фото 19 Фото 20 Фото 21 Фото 22 Фото 23 Фото 24 Фото 25

Якщо виникли питання пишіть нам zakazvog@ukr.net

Замовити путівку в санаторій

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net

Подібні санаторії, готелі Закарпаття Україна

#solvahotel,#путівкивсанаторіїПоляна #ціни,#Відпочинок і лікування в санаторії Сольва Поляна #Свалява, #Закарпаття, #Сольва #Поляна #Солочин #Санаторії з басейном,#термальні #джерела, #санаторіїзбасейном, #Готель #Сольва. #Офіційний сайт. #Відпочинок в Карпатахсанаторії та готелі закарпаття, закарпаття по регіонам:#Поляна,#Шаяни,#Ужгород,#Мукачево,#Пилипець