Карпати. Тури в Карпати

Новорічне Закарпаття

Засніжені мальовничі гори, забави, давні замки і храми, вина, 3 термальні басейни, водоспади і озера, дегустації вин, сирів та страв, чекають на Вас, якщо Ви відвідаєте цей тур!

29.12.2020 - 03.01.2021
  6 днів / 5 ночей

Новорічне Закарпаття Новорічне Закарпаття Новорічне Закарпаття
1 день: 29.12.2020

Збір групи. Виїзд зі Львова о 08:00.
Санаторій Карпати. Серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших палаців України - мисливський палац графів Шенборнів (1890р.). Палац оточений гарним парком з багатьма екзотичними рослинами та дивиться на нас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати.
Чинадієво. Посеред старовинного містечка Сент-Міклош розташований похмурий середньовічний замок барона Перені (XIV ст.), з цікавим інтер’єром, потаємним ходом та спальнею мужньої Ілони Зріні, в якій вона зустрічалася з графом Імре Текелі, через це його ще називають «Замок кохання». Врятував споруду художник Йосиф Бартош, який взяв її в концесію.
Берегово. Столиця угорської України - "Берегсас" славиться басейнами з унікальною термальною водою, що піднімається з глибини 1600м. і лікує від 86 хвороб, аналоги їй є лише в Новій Зеландії. Городок має також кілька перлин архітектури: готичний костел Всіх Святих (1370р.), Костел реформаторів (XV ст.), "Графський двір" - садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.) і касіно "Золота пава".
Переїзд до місця проживання. Поселення. Вечеря.

2 день: 30.12.2020

Сніданок.
Іза. Столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва. Також слід оглянути оленячу ферму, в якій живуть та приносять велику радість відвідувачам понад сто північних оленів.
Синевир. Візитною карткою Українських Карпат є незрівнянної краси озеро Синевир, знане ще в народі як “Морське око”, воно вабить до себе мальовничими гірськими пейзажами та чистою кришталевою водою, в якій здавна водиться благородна форель. Озеро утворилося приблизно 10 000 років назад на висоті 989 метрів і має максимальну глибину 22 метри.
Колочава. Одне з найгарніших сіл Закарпаття, в якому розташовано 10 музеїв, 20 пам’ятників, 50 визначних історичних місць, найвідоміші з яких музей народної архітектури та побуту “Старе село”, музей залізничної справи “Колочавська вузькоколійка” та музей “Колочавський бокораш”. Всіх гостей ласкаво запрошуємо в корчму “Старе село”, де можна почастуватися і побачити сценки із життя горян.
Переїзд до місця проживання. Вечеря.

3 день: 31.12.2020

Сніданок.
Косино. Супер-сучасний відпочинковий комплекс “Термальні води Косино” розташований у дубовому гаю, має 5 басейнів, 7 саун, середня температура в термальних басейнах + 41 °C. Гордістю комплексу є найбільші в України фонтани-джакузі з “кавою”, “вином”, “пивом”, “паленкою” та фонтан-ілюзія “Золотий кран здоров’я” висотою 15,5 метра. Відпочинок тут подобається дорослим і дітям, а також приносить користь здоров’ю. Більше на www.kosino.com.ua.
Мукачево. Тут на самотній вулканічній горі знаходиться потужна фортеця в Україні - замок "Паланок" (XIV ст.), який побудував князь Федір Корятович, а овіяла героїчною славою княгиня Ілона Зріні. При наявності вільного часу в Мукачеві можна оглянути ще багато цікавого: каплиця св.Мартіна (XIVв.), Палац Ракоці (1663р.) І прекрасну зелену ратушу (1903).
Повернення до місця проживання.
Святкування Нового року!

4 день: 01.01.2021

Пізній сніданок.
Четфалва. Прикордонне угорське село біля річки Тиса, в якому знаходиться чудовий архітектурний ансамбль, що вдало поєднав в собі, оборонний мурований протестантський храм (XIVст.) і сучасну дерев’яну церкву Святого Духа (2001р.). Окрасою села є також найвища в Закарпатті струнка готична дзвіниця (XVIII ст.).
Виноградів. Неподалік виноградівської Чорної гори розташована ферма “Карпатський буйвол”, на якій місцеві ентузіасти намагаються врятувати найпівнічнішу популяцію буйволів у світі. Зараз на фермі є понад 30 карпатських буйволів за якими можна спостерігати, а також скуштувати й купити різні сорти буйволячого та овечого сиру.
Тисобикень. Село, що омивається норовливою Тисою, запрошує гостей в Затисянський краєзнавчий музей, який складається із палацу графів Фогораші (1890р.), хати бідняка (1918р.), сільської школи (1920р.) та хати заможного селянина (1882р.) із чудовими дерев’яними різьбленими меблями. Збереглися також сімейна графська каплиця (ХІХ ст.) та залишки парку із платанами і липами.
Ботар. Це місце користується популярністю в кулінарних гурманів, адже саме тут знаходиться дегустаційний зал, в якому можна посмакувати різними сортами леквару (повидла), ковбасами із свині монголиці та екологічними соками. На щастя можна зробити фото на фоні біля пам’ятника свині та банки з варенням.
Повернення до місця проживання. Вечеря.

5 день: 02.01.2021

Сніданок.
Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов’язково огляньте найвідоміший храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), огляньте один з найстаріших в Україні замків (ХIV ст.), Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте в культову корчму “Деца у нотаря”.
Барвінок. Неподалік Ужгорода в оточенні Карпат із самого серця землі піднімаються термальні води і приносять здоров’я та радість для гостей відпочинкового комплексу “Золота гора”. На Вас чекають чотири сучасні термальні басейни із температурами вод 29 та 39 градусів в приміщенні та на відкритому просторі. Вода є надзвичайно корисна і за своїм складом схожа за термальні води найкращих курортів Франції, Німеччини та Чехії.
Повернення до місця проживання. Вечеря.

6 день: 03.01.2021

Сніданок.
Верхня Грабівниця. В цьому мальовничому карпатському селі розташований грандіозний бункер, це найбільш збережений та цікавий об’єкт суперпотужної колись оборонної лінії Арпада. Лінія будувалася угорською армією в 1943-1944рр. для захисту від радянської армії. Пропонуємо Вам пройтися по гігантському півторакілометровому тунелю з боковими відгалуженнями, вентиляційними шахтами, щоб відчути себе справжнім мілітарі-туристом.
Пилипець. Тут з висоти 15 метрів багатьма заворожуючими каскадами між скелями скидає води в мальовничу гірську долину один з найкрасивіших водоспадів України – водоспад Шипіт. Він бере свій початок з великого підземного джерела, т.з. “морське око”, в одному з найгарніших місць українських Карпат – полонині Боржава. Перебування тут чудово допомагає відпочити від цивілізації та дає нові життєві сили.
Повернення до Львова (орієнтовно о 22:00).

Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час проведення екскурсій або замінювати їх на рівноцінні або класом вище. Фірма не несе відповідальності за погодні умови і пробки на дорогах.

Вартість програми - 4995 грн. з особи

ПРОХАННЯ ПРИ БРОНЮВАННІ УТОЧНЯТИ ЦІНИ

У вартість включено: проїзд автобусом, проживання (5 ночей) в садибах зеленого туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на коридорі (з розрахунком на 2-3 кімнати), Новорічна забава (програма, їжа, напої, в т.ч. алкогольні), вечері (4 рази), сніданки (5 разів), супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість не включено: вхідні квитки в туристичні об’єкти, дегустації та обіди, особисті витрати.

Важливо знати: туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах; турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобуса.

Знижки для дітей:
- Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, без окремого місця в автобусі та при проживанні - безкоштовно;
- Дітям від 3 до 12 років, знижка від загальної вартості туру - 500 грн.

НОВОРІЧНА ЗАБАВА!
Новорічне святкування складається з трьох частин.
1. Святкова вечеря з угорськими господарями. Меню:
- Холодні закуски, рулети, відбивні, котлети;
- салат картопляний (схожий на олів’є), вінігрет, мариновані огірки, перець і т.д.;
- бульйон угорський (з чігою - домашнім вермішелем);
- дісно-перкельт (свинина тушкована з червоним перцем) з двома домашніми традиційними гарнірами нокедлі і торгоня);
- солодощі;
- вино, палинка, мінеральна вода.
2. Музично-розважальне дійство:
Розпочинається в 20:30-21:00 в народному домі, в якому накритий шведський стіл з солодощами, палинкою, вином, мінеральною водою. В 24:00 – зустріч українського Нового року. 01:00 – зустріч закарпатського Нового року.
Розважають гостей фольклорний ансамбль “Negy reszeges” та естрадний ансамбль “Наша новта” новорічною програмою, народними піснями, танцями, забавами. Всі охочі навчаться танцювати чардаш.
3. Щасливий сніданок:
В Новому році для Вас Перший сніданок буде складатися з спеціальних щасливих страв, які готуються лише на Новий рік і ті хто їх спробує будуть здоровими і щасливими в Новому році. Меню: коргельлевш (домашня ковбаса, квашена капуста з м’ясом, підбивана з сметаною і червоним перцем), гурка домашня та домашня ковбаса з картопляним пюре, чоломад (спеціальний новорічний овочевий салат).

Вартість вхідних квитків в туристичні об’єкти та дегустації:
- палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський - 20 грн., школярі - 15 грн.;
- замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові: загальний, студенти – 220 грн, пенсіонери за віком – 170 грн, діти від 120 до 150 см – 110 грн, діти до 120 см – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.
- дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина 30 грн./особа;
- термальний басейн “Косино”: загальний - 450 грн, учасники АТО та інваліди 1 групи - 300 грн, діти зростом до 150 см - безкоштовно, оренда шафки – 50 грн;
- Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
- дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.;
- Затисянський краєзнавчий музей: загальний – 20 грн., пенсійний, студентський, учнівський – 10 грн.;
- дегустація шести видів повидла і чотирьох видів ковбаси в Ботарі: загальний – 130 грн./особа, діти до 14  – 100 грн./особа;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський - 30 грн., школярі – 20 грн.;
- озеро “Синевир”: загальний, пенсійний – 30 грн, студенти і школярі – 15 грн.;
- етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний - 80 грн/ос., пенсіонери, студенти - 50 грн/ос., школярі – 40 грн/ос.;
- частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі “У Вольфа”: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі - 80 грн./ос., діти - 40 грн/ос."
- відвідання культового ресторану “Деца у нотаря” – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) - 50 грн., студенти - 40 грн., учні - 20 грн. ;
- термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.  - бункер лінії Арпада: загальний, пенсійний – 70 грн.; студенти – 50 грн.; школярі – 35 грн.; учасники АТО – 35 грн.; діти дошкільного віку – безкоштовно.
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти 7-16 р. – 5 грн; діти до 7 р. - безкоштовно;
- підйом на крісельно-канатній дорозі на гору Гимба (в обидві сторони): загальний - 140 грн.; діти до 10 років та учасники АТО - 80 грн.; діти до 6 років - безкоштовно.

!!! ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ УКРАЇНУ !!!

"Новорічні тури в карпати, Тури в Мукачево, Берегово на Новий рік, Новий рік 2021 на Синевирі. Новорічні тури 2021 рік. Новий рік в закарпаття, тури на новий рік Україна, автобус карпати 2021, новий рік в Карпатах зустріти, новий рік 2021

Замовити тур по Україні

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net