Карпати. Тури в Карпати

Мальовниче Закарпаття

31.12.2020 - 02.01.2021
3 дні / 2 ночі

Мальовниче Закарпаття Мальовниче Закарпаття Мальовниче Закарпаття
1 день: 31.12.2020

Збір групи. Виїзд зі Львова о 08:00.
Санаторій Карпати. Серед карпатських живописних гір розташувався один з найгарніших і найромантичніших палаців України - мисливський палац графів Шенборнів (1890р.). Палац оточений гарним парком з багатьма екзотичними рослинами та дивиться на нас 365 вікнами, запрошує через 12 входів у 52 кімнати.
Мукачево.
Тут на одинокій вулканічній горі знаходиться найпотужніша фортеця в Україні - замок “Паланок” (XIV ст.), який спорудив князь Федір Корятович, а овіяла героїчною славою княгиня Ілона Зріні. За наявності вільного часу в Мукачево також можна оглянути ще багато цікавого: каплицю св. Мартина (XIV ст.), палац Ракоці (1663р.) та прекрасну зелену ратушу (1903р.).
Берегове.
Столиця угорської України – “Береґсас” славиться басейнами з унікальною термальною водою, що піднімається з глибини 1600 м. та лікує від 86 хвороб, аналоги їй є лише в Новій Зеландії. Містечко має також декілька перлин архітектури: готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), “Графський двір” – садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.) та касино “Золота пава”.
Переїзд до місця проживання. Поселення, вільний час. Вечеря і Новорічна Забава.

2 день: 01.01.2021

Пізній сніданок.
Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов’язково огляньте найвідоміший храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), огляньте один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте в культову корчму “Деца у нотаря”..
Берегове
. Дегустація вин.
Повернення до місця проживання. Вечеря. Нічліг.

3 день: 02.01.2021

Сніданок.
Іза. Столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва.
Келечин.
Батьківщина президента Карпатської України Августина Волошина славиться також своїм унікальним джерелом природно-газованої мінеральної води “Келечин”, яка відноситься до нарзанів із високим вмістом заліза.
Пилипець.
Тут з висоти 15 метрів багатьма заворожуючими каскадами між андезиновими скелями скидає води в мальовничу гірську долину один з найкрасивіших водоспадів України – водоспад Шипіт. Він бере свій початок з великого підземного джерела, т.з. “морське око”, в одному з найгарніших місць українських Карпат – полонині Боржава. Перебування тут чудово допомагає відпочити від цивілізації та дає нові життєві сили.
Повернення до Львова (орієнтовно в 22:30).

Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час проведення екскурсій або замінювати їх на рівноцінні або класом вище. Фірма не несе відповідальності за погодні умови і пробки на дорогах.

Вартість програми - 3290 грн. з особи

ПРОХАННЯ ПРИ БРОНЮВАННІ УТОЧНЯТИ ЦІНИ

У вартість включено: проїзд комфортабельним автобусом, проживання (дві ночі) в садибах зеленого туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на коридорі (з розрахунком на 2-3 кімнати), Новорічна забава (програма, їжа, напої, в т.ч. алкогольні), вечеря в 1-й день, сніданок на 2-й і 3-й день, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість не включено: вхідні квитки в музеях, додаткове харчування, особисті витрати.

Важливо знати: туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах; турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобуса.

Знижки для дітей:
- Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, без окремого місця в автобусі та при проживанні – безкоштовно;
- Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, з окремим місцем в автобусі, без окремого місця при проживанні, знижка від загальної вартості туру – 650 грн;
- Дітям до 3 років, при супроводі 2-х дорослих, без окремого місця в автобусі, з окремим місцем при проживанні, знижка від загальної вартості туру – 850 грн;
- Дітям від 3 до 12 років, знижка від загальної вартості туру – 350 грн.

НОВОРІЧНА ЗАБАВА!
Новорічне святкування складається з трьох частин.
1. Святкова вечеря з угорськими господарями. Меню:
- холодні закуски, рулети, відбивні, котлети;
- салат картопляний (схожий на олів’є), вінігрет, мариновані огірки, перець і т.д.;
- бульйон угорський (з чігою - домашнім вермішелем);
- діско-перкельт (свинина тушкована з червоним перцем) з двома домашніми традиційними гарнірами (нокедлі і торгоня);
- солодощі;
- вино, палинка, мінеральна вода.
2. Музично-розважальне дійство:
Розпочинається о 22:30-23:00 в народному домі, в якому накритий шведський стіл з солодощами, палинкою, вином, мінеральною водою. О 24:00 – зустріч українського Нового року; о 01:00 – зустріч закарпатського Нового року.
Розважають гостей фольклорний ансамбль “Четфалвош” та естрадний ансамбль “Тиса” новорічною програмою, народними піснями, танцями, забавами. Всі охочі навчаться танцювати чардаш.
3. Щасливий сніданок:
В Новому році для Вас перший сніданок буде складатися з спеціальних щасливих страв, які готуються лише на Новий рік, і ті, хто їх спробує, будуть здоровими і щасливими в Новому році. Меню: коргельлевш (домашня ковбаса, квашена капуста з м’ясом, підбивана з сметаною і червоним перцем), гурка та домашня ковбаса, чоломад (спеціальний новорічний овочевий салат).

Вартість вхідних квитків:
- палац Шенборна: дорослий, пенсійний, студентський – 20 грн., школярі – 15 грн.;
- Мукачівський замок: дорослі – 50 грн., студенти, пенсіонери – 40 грн., діти до 14 років – 30 грн.;
- новий термальний басейн “Жайворонок” у Берегові (2 години): дорослий, пенсійний, студентський – 200 грн., діти від 120 до 150 см. – 100 грн., діти до 120 см. – безкоштовно, оренда шафки – 20 грн.;
- відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
- Ужгородський замок: дорослий, пенсійний, студентський – 50 грн., учні – 20 грн.;
- дегустація вин – 60 грн., екскурсія без споживання вина – 30 грн.;
- оленяча ферма: загальний, пенсійний і студентський – 30 грн., школярі – 20 грн.;
- водоспад Шипіт: загальний – 10 грн., діти 7-16 р. – 5 грн; діти до 7 р. – безкоштовно;
- підйом канатно-крісельною дорогою на гору Гимба (в обидві сторони): загальний – 140 грн.; діти до 10 років та учасники АТО – 80 грн.; діти до 6 років – безкоштовно.

!!! ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ УКРАЇНУ !!!

"Новорічні тури в карпати, Тури в Мукачево, Берегово на Новий рік, Новий рік 2021 на Синевирі. Новорічні тури 2021 рік. Новий рік в закарпаття, тури на новий рік Україна, автобус карпати 2021, новий рік в Карпатах зустріти, новий рік 2021

Замовити тур по Україні

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net