Карпати. Тури в Карпати

ГУЛЯЄМО ПО-ГУЦУЛЬСЬКИ на Новий рік!!!

Всім, хто хоче погуляти, щось незвідане пізнати,
санки, лижі та - на гору, танці-шманці до упору,
сніжки, смішки, метушня - з нами в тур ПОРА! ПОРА!

 30.12.2020 – 03.01.2021
(5днів/4ночі)

ГУЛЯЄМО ПО-ГУЦУЛЬСЬКИ на Новий рік!!! ГУЛЯЄМО ПО-ГУЦУЛЬСЬКИ на Новий рік!!! ГУЛЯЄМО ПО-ГУЦУЛЬСЬКИ на Новий рік!!!
1 день: 30.12.2020

Прибуття у Львів (залізничний вокзал).
08.00 Пропонуємо Вам приєднатися до пішохідної екскурсії “Вулички стародавнього Львова”. Спочатку ми потрапляємо в легендарне серце Львова - пл. Ринок. Колись тут жили королі, князі, до 1939р жваво велася торгівля, а сьогодні це музей під відкритим небом в 45 будинків різних кольорів, стилів і епох. Оскільки у Львові завжди проживало багато представників різних національностей - це неодмінно відобразилося на його історії. Заглянемо ми у квартали: древній Вірменський, строгий Русинський квартали і барвистий Єврейський. Далі наш маршрут пролягає до найвидатніших архітектурних творінь Львова - Латинська катедра, каплиця Боїмів, Домініканський собор, Успенський собор, Вірменська церква. Після чого, ми здійснимо променад по проспекту Свободи, починаючи від пам'ятника Адаму Міцкевичу, а закінчимо «шпацер», біля прекрасного театру Опери та балету ім. С.Крушельницької.
12.00 Виїзд в Карпати, Івано-Франківська область, с. Вишків.
Переїзд в с.Гошів - відвідування Гошівського Василіанського монастиря, розташованого на Ясній горі. Головною його визначною пам'яткою є унікальна чудотворна ікона Божої Матері, на паломництво до неї приїздять за зціленням від різних недуг сотні людей.
Приїзд на базу відпочинку. Поселення. Вільний час.

2 день: 31.12.2020

Сніданок. Екскурсія «Карпатський трамвайчик» - подорож проходить дуже мальовничим маршрутом уздовж берегів екологічно чистої річки Мізунка, казковими місцями, що іноді перетворюються на справжню екзотику, особливо коли гори нависають над потягом, а колія повторює серпантин ріки і проходить так близько до краю берега, що здається, ніби потяг ось-ось пірне у воду. Ви зможете втамувати спрагу водою з гірських джерел, оздоровитися мінеральною водою "Горянка" (типу "Нафтуся"), спробувати чай з карпатських трав у баби Ганки. Карпатський трамвайчик: дорослі - 200грн., діти до 14років - 100грн.
За бажанням відвідування Центру спадщини Карпатської вузькоколійки. Один з найсучасніших і найцікавіших інтерактивних музеїв України, де до всього можна торкатися, смикати і пробувати. Під час екскурсії можна навчитися визначати вік дерев, побувати в дуплі дерева, погладити вовка, кабана і лисицю та залізти у кабіну машиніста карпатського трамваю. Центр спадщини Вигодської вузькоколійки: дорослі - 75грн., студенти - 45грн., школярі – 35грн.
Обід в кафе (самостійно).
Повернення на базу. Підготовка до святкування Нового року. Новорічний банкет (за дод.плату).

З Новим 2021 роком!!!

3 день: 01.01.2021

Сніданок. Вільний час.
На вибір факультативно - катання на лижах чи санках, відвідування басейну, сауни, соляної печери.
ФАКУЛЬТАТИВНО - 15.00 Гріємося біля багаття, печемо ковбаски, пробуємо зварений на вогні куліш (карпатська каша), а потім катаємося на санях - бубонці дзвенять, факели палають - РОМАНТИКА (250грн. з особи).
Вечеря самостійно. Нічліг. 

4 день: 02.01.2021

Сніданок. Вільний час.
На вибір факультативно - катання на лижах чи санках, відвідування басейну, сауни, соляної печери.
ФАКУЛЬТАТИВНО - Відриваємося по-повній - "Вечорниці" - національні страви під запальні коломийки (450грн. з особи)
Нічліг. 

5 день: 04.01.2021

Сніданок. Звільнення номерів.
11.00 Посадка в автобус.  Виїзд до Львова.
По дорозі зупинка в м.Моршин - невеличке мальовниче містечко на Прикарпатті, розташоване серед прикарпатських заповідних лісів на висоті 340 м над рівнем моря, - добре відомо в Україні і за її межами як оздоровниця, що славиться цілющими джерелами. Це один з кращих бальнеотерапевтичних курортів.
Відвідуємо бювет, ринок сувенірів.
Приїзд до Львова (після 17.00)!!!
Дуже шкода, але гуцульська забава підійшла до кінця. Від'їзд.

Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінних або класом вище

Вартість з особи за тур в грн.

Розміщення в готелі с.Вишків, Івано-Франківська обл."У Генерала" Вартість в грн.
1-окімнатний 2-хмісний номер 3050 з особи за тур
3-я особа на додатковому місці
2100 з особи за тур
2-окімнатний 4-хмісний номер 2850 з особи за тур
5-а особа на додатковому місці1900 з особи за тур
Діти до 6 років без претензій на обслуговування - безкоштовно
Обов'язково!!! Доплата за Новорічний банкет:
дорослі - 1300грн. з особи,
діти 14-18років - 1100грн.,
діти 6-14років - 750грн.

Вартість з особи за тур в грн.

Розміщення в готелі"Ялинка" Вартість в грн.
2-хмісний номер Стандарт
уточняється
2-хмісний номер Покращенийуточняється
2-окімнатний 2-хмісний номер Люксуточняється
Додаткове місцеуточняється
Діти до 6 років без претензій на обслуговування - безкоштовно
Обов'язково!!! Доплата за Новорічний банкет - уточняється

ПРОХАННЯ ПРИ БРОНЮВАННІ УТОЧНЯТИ ЦІНИ

У вартість входить: проживання в номерах з вигодами, 4 сніданки, екскурсії по програмі, страховка (групова), проїзд Львів-Вишків-Львів, ДЛЯ ПРОЖИВАЮЧИХ В ГОТЕЛІ ЯЛИНКА - користування критим басейном (08.00-18.00) і соляною печерою (1 сеанс на добу).

У вартість НЕ входить: Факультативні заходи, Новорічний банкет, додаткове харчування, вхідні квитки на екскурсійні об"єкти, користування інфраструктурою бази, прокат лиж, санок.

Важливо знати: туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах або з доплатою можливе одномісне розміщення; турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобуса. Просимо Вас заздалегідь визначитися з замовленням факультативних заходів.

!!! Відкрий для себе Україну !!! 

"Новорічні тури в карпати, Тури в Мукачево, Берегово на Новий рік, Новий рік 2021 на Синевирі. Новорічні тури 2021 рік. Новий рік в закарпаття, тури на новий рік Україна, автобус карпати 2021, новий рік в Карпатах зустріти, новий рік 2021

Замовити тур по Україні

тел.044 3326742

044 3628659

0937231033

0956115541

Viber 073 4690068

zakazvog@ukr.net